2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره که شوهرم به زنای دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 98854 بازدید | 341 پست
تو اصلا خوندی کامنت های منو؟؟؟؟ شوهر من هیزه؟؟؟؟ چرا اینقد خودتون رو ب اون راه میزنید؟؟؟؟؟ حوصله این ...

من نگفتم خودم رو نمایش میدم؛ گفتم با تمام چیزهایی که توی جامعه هست همسر من و خیلی از مردهای دیگه چشم چرونی نمیکنن!

و اگر مردی هیزه ایراد از خودشه، نه از جذابیت و زیبایی سایر زنها!

شما میگید زنهای دیگه باعث میشن مردها هیز بشن!

اینجوری فکر کن؛ بی خبری گاهی خوشبختیه! 

شما و هرکسی که اینجوری فکر میکنه، اگر با مقصر دانستن زنهای دیگه و هیز دانستن تمام مردها میتونید راحتتر با مشکلتون کنار بیاید اینجوری فکر کنید!

تخم تنفر از هر زن زیبا یا خوش لباس یا شیک و حتی جلفی رو توی وجودتان پرورش بدید!

این طرز فکر فقط باعث عصبیت و عذاب خودتون میشه چون هر روز این زنهای دیگه رو می بینید و شوهرتون هم می بینه!!

البته شاید این عذاب قابل تحملتر باشه تا اینکه آدم فکر کنه شوهرش حواسش دنبال زنهای دیگه است! 

منم همینطور ینی کنار شوهرم بود تو فروشگا دوساعت به شوهرم نخ میداد آخرش نمیدونم شوهرم چی بهم گفت جواب ...

چه پررو !

البته همون اول که دیدین داره نخ میده شما یا شوهرت باید یه حرفی می زدید که معلوم بشه باهم هستیدر و این بکشه عقب.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نگفتم خودم رو نمایش میدم؛ گفتم با تمام چیزهایی که توی جامعه هست همسر من و خیلی از مردهای دیگه چشم ...

ببین کلاااااااا حرف منو یجور دیگ برداشت کردی بکش بیرون از این بحث حال ندارم ب والله 

من نگفتم خانومای بدحجاب باعث هیز شدن مردا میشن!!!!!! اما بی تاثیرم نیستن و گفتم ما هم ک زنیم ناخوداگاه چشممون میره سمت تیپای جلف!!!!بد حجابی ناز و اداهای عمدی پوسش زننده ک فقط و فقط  واسه جلب توجه اینا باعث شده مردا چشاشون دور دور بزنه البته ن همه مردا .....بهرحال تو جامعه باید زمینه اتقاقات بد تا جایی ک میشه فراهم نشه 

من نگفتم خودم رو نمایش میدم؛ گفتم با تمام چیزهایی که توی جامعه هست همسر من و خیلی از مردهای دیگه چشم ...

من نمیدونم تو چرا فکر کردی من زیبا نیستم!!!! یا هنسرم دور از جونش چشم چرونه؟؟؟؟ چون مخالف تیپ های جلف و زننده خانوم ها هستم؟؟؟😂😂😂😂زیاد حرص نخور تو خیلی جدی گرفتی این بحثا رو  

اذیت نمیشی نگاه کنه به بقبه؟

چرا یه بار تو فرودگاه یه دختری خیلی موهای پرپشتی داشت شوهرت نگاه میکرد خیلی ناراحت شدم .دختره موهاش خیلی خوشگل بود همه نگاه میکردن در کل 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ببین کلاااااااا حرف منو یجور دیگ برداشت کردی بکش بیرون از این بحث حال ندارم ب والله  من نگفتم ...

این تا حدی درسته؛ ولی خدایی مردها هم یه چیزی شون میشه!

من خودم خیلی بدم میاد که زنها ناز و عشوه بیان و چشم با غمزه رفتار کنند. خیلی زننده است و استفاده از جنسیت برای جلب توجه رو نمی پسندم اما خیلی فراتر از لباسه.

نه متاسفانه شوهرت قابل اعتماد نیست منطقت اینه زنا خودشونو زشت کنن حالا که تو خوشگل نیستی که شوهرت ب ...

من نمیگم خودشونو زشت کنن ولی یادمه یه دوستی داشتیم سوئد زندگی میکرد وقتی میومد ایران میگفت خانومای اونجا واسه مراسم عروسی هم خودشونو انقدر ارایش نمیکنن و هرچی فرهیخته تروازنظر علمی و فرهنگی بالاتر باشن اصلا ارایش نمیکنن ......و اصلا شما تصور کن من زشت ترین زن دنیام ولی شوهرم دوستم داره اما چقدر امثال شما بامعرفتید که دوست دارید مردها بهتون توجه کنن وحتی اگه به زبون نیارن توی دلشون بگن این چقدخشگله گرچه که گاهی شوهرم لفظ خاصی رو که ادب حکم میکنه نگم راجع به خیلی از همین بی بندوبارها به کار میبره

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
من نمیدونم تو چرا فکر کردی من زیبا نیستم!!!! یا هنسرم دور از جونش چشم چرونه؟؟؟؟ چون مخالف تیپ های جل ...

عزیزم؛ بحث جدیه دیگه.

وقتی یه چیزی توی رفتار مردم و جامعه تاثیر میذاره جدید دیگه!

شما تند جواب دادی، من هم تند شدم دیگه!

منم همینطور ینی کنار شوهرم بود تو فروشگا دوساعت به شوهرم نخ میداد آخرش نمیدونم شوهرم چی بهم گفت جواب ...

اره عزیزم درکت میکنم ....خیلی سخته .

حالا اونایی که اهل نخ دادن هستن دارن منو میکوبن ....عیبی نداره امثال شماها تکلیفتون مشخصه

چرا یه بار تو فرودگاه یه دختری خیلی موهای پرپشتی داشت شوهرت نگاه میکرد خیلی ناراحت شدم .دختره موهاش ...

حالا طرف اومده بهم میگه تو چون خشگل نیستی شوهرت به بقیه نگاه میکنه 😐

اینکه کسی از آدم خوشگلتر باشه یعنی دشمنه؟! عزیزم ایراد از شوهر شماست! والله من مرد میشناسم که زنش ...

خب درکل شما قبول داری ادم همه جاشو بندازه بیرون و بیاد تو جامعه ای که همه جور مردی وجود داره?