2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره که شوهرم به زنای دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 98784 بازدید | 341 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه چرا نشه.مگه تا کی می تونه پنهان کاری کنه آخر یه روزی دستش رو میشه..ب خدا توکل کن.حیلی دعا کن.شو ...

محتاجم به دعای همتون از خدا می‌خوام هیچ زنی رو اینجوری امتحان نکنه.  تو رو خدا برام دعا کن

اگه کارشون بالا بگیره و از شوهرش جدا شده . و کلا راحت بیاد زیر پای شوهر من اون موقع باید چیکار کنم

اینجا کسی نمیتونه راهنماییت کنه عزیزم فقققط مشاوره.

بخدا بیشتر مردا دارن خیانت میکنن ب زناشون اگ دستشونو رو کنی یهو میبینی هوو دارشدی و با چنتا بچه باید ساکت بشینی سرجات.نزار حرمتا شکسته بشه بزار همیشه شوهرت بترسه با مشاورصحبت کن ریلکست می‌کنه و راهکار میده بهت 

خدایا   چنان کن سرانجام کار         تو خشنودباشی و ما رستگار.... آمین
اگه کارشون بالا بگیره و از شوهرش جدا شده . و کلا راحت بیاد زیر پای شوهر من اون موقع باید چیکار کنم

نمیتونی یکی رو بفرستی باهاش دوست بشه و بعد به عنوان مدرک برای رسوایی اون زن نشون شوهرت بدی؟

میشه برای جابجایی و تعویض منزلم صلوات مهمونم کنین؟

حالا بدتر ازین مردی هست که میبینه و میگه اصلا نگا نمیکنم😂

برای آرامشم صلوات بفرستید😍کسی که غر میزنه میخاد شنیده بشه بهش توجه بشه نه اینکه تو هم باهاش کل کل کنی و بیشتر بری رو مخش..                                                            وفاداری یعنی کسی هوات رو تو جایی که نیستی داشته باشه :(                                                فاجعه اونجاس که حتی یکی نباشه که باهاش راحت درد ودل کنی...                                                                                ۸ تا کاربریمو ترکوندن و الان اسممو گذاشتم سلطان تا ۱۴۰۰  /بزرگ ترین آرزوم اینه با عشقم زندگی ارومی داشته باشم و عشقم بفهمه دوسش دارم ... سلامتی خانوادم صلوات بفرستید 💋💗💓🥰❤🧡⚘

عزیزم منم فوق العاده حساسم باوجودی که ازشوهرم چیزی ندیدم ولی بازم حساسم میگم نکنه من که باهاش نیستم نگاه کنه!اعتمادت به نفست اومده پایین اعتمادبه نفست بالاببر بزار اون روی توحساس باشه نه اینکه توحرص بخوری.

نمیدونم شایدم مازیادی حساسیم نمیدونم

ماهم که میریم بیرون بالاخره نگاه وچشممون میفته به بقیه مردا ولی نه فکری نه حسی،شایدم مردااینجوری باشن

عزیزم ازون مرد برات شوهر در نمیاد.حداقل اینجوری آبروی اون زنیکه رو میبری

من دیگه ازش انتظار شوهری و مرد بودن ندارم  میگم بچه هام . اونا چه گناهی دارن . کاش یه کم وقت برای بچه های میذاشت

خدا از زبونت بشنوه  نمیدونی چی میکشم. خدا برای هیچ زنی نخواد.

من یه مورد بدتر داشتم خدا برام حلش کرد با همین صلوات ها شما هم امتحان کن جواب گرفتی یه روز بهم درخواست دوستی بده

میشه برای جابجایی و تعویض منزلم صلوات مهمونم کنین؟
دیگه‌چی موند براش.۲‌تومن

منظورم اینه ک پولدارهم نیست ولی چون دستش رو شد رفت زنه رو گرفت ک از زنه خودشم بزرگتر بود و بچه هم داشت .اگ زنش سکوت میکرد حداقل حرمتا شکسته نمیشد و هوو دار نمیشد..وقتی زنی نتونه طلاق بگیره و حامی نداره پس سکوت کنه و سیاست بخرج بده بنفعشه

خدایا   چنان کن سرانجام کار         تو خشنودباشی و ما رستگار.... آمین