2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره که شوهرم به زنای دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 98817 بازدید | 341 پست
این جور زنا بخاطر همون به قرون دو هزار میان دیگه . آخه کی میاد با یه مرد پنجاه ساله دوست شه اونم با ...

یه نذر صلوات هست به نیت۱۲۴هزار پیامبر،رد خور نداره روزی صدتا هم بفرستی کافیه مطمئن باش مشکلت حل میشه بعد تا عمر داری ممنونم میشی

میشه برای جابجایی و تعویض منزلم صلوات مهمونم کنین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم که همه موهاشونو میریزن بیرون  حالا نشون ندن به خیابونیا راحت نمیشن علفهای هرز

الان یه عده میان میگن

ماآزادی میخوایم

مادلمون میخواد باد لای موهامون بپیچه😩🤪🥴🥴

اصن ما لخت بیایم بیرون بدن خودمونه🥴🥴🥴

اونا نبینن😬😬😬

۴۵کیلو بودم خودمو رسوندم به ۵۹ هدفم ۶۴ه  قدم بلنده مشخص نمیشه اصلاکه انقدوزن دارم😂چند وقت پیش به ۶۰رسیده بودم که دیدم چربی دورران و شکم آوردم که کمشون کردم و حالا ۵۹م بدون چربی     میرم تا۶۴🥰
خدا از زبونت بشنوه . یعنی میشه 

میشه چرا نشه.مگه تا کی می تونه پنهان کاری کنه آخر یه روزی دستش رو میشه..ب خدا توکل کن.حیلی دعا کن.شوهرت بیاد طرفت.ما‌هم‌دعا‌میکنیم‌برات ان شاالله  زندگیت بشه گل و بلبل

دوست عزیزم سلام

اول که تو بارداری بخاطر بالا پایین شدن های هورمون ها یکم حساس تر شدی

اما

بنظر من درمورد مردهای چشم چرون و تنفرت ازشون صحبت کن و راحت نگرانی تو بهش بگو بگو از اینکه احساس بدی به نگاه کردنش به خانم ها داری

اگر حاشا کرد بسپار به وجدانش 

بگو تو و وجدانت

من تو رو اول به خدا بعد به وجدانت میسپرم

راضی نیستم اذیتم کنی...با این کارت من اذیت میشم

با مشاوره صحبت کن که چجوری باهاش صحبت کنی

به خودت بیشتر برس

بارداری نباید باعث بشه زن کلا خودش و فراموش کنه

کاش خانما تو خیابون رعایت میکردن

هرچقدر بی اعتقاد به حجاب باشی و بگی حیا و دل مهمه که نمیشه

شما علاوه بر اینکه برای خودت ارزش قاعل نشدی که موهات و که انقد باارزشه در معرض دید هر کس و ناکسی (ادم نمیدونه تو خیابون مردم چجوری هستن شاید یکی خیلیییی هیز باشه انقد که بخواد با دیدن موهات حالش بد بشه)ماکه نمیدونیم چقد آدما کثیفن یا نیستن )قرار میدی خیلی از خونواده ها هم دچار مشکل میکنی

هر آدم بی حجابی هم البته شامل این موارد نمیشه ها بعضی ها واقعا شورشو درمیارن متاسفانه...

شما برو به شوهرش بگو ...همینکه مرده دلش شوربیفته خودش دنبال کارو میگیره و بیشتر حواسش رو جمع میکنه

اگه کارشون بالا بگیره و از شوهرش جدا شده . و کلا راحت بیاد زیر پای شوهر من اون موقع باید چیکار کنم

سلام مارال جونم، ببین من خودم یه پسر 14 ساله دارم از بچگی بهش یاد دادم که نباید تو صورت آدم ها مخصوص ...

اموزشتون درمورد چشم چرونی رو قبول دارم عالیه اما  توی دنیای امروز بخش بزرگی از ارتباطات ارتباط چشمیه متاسفانه این تو فرهنگ ما جا افتاده که به چشم بقیه نگاه نکن نگاهتو بنداز پایین من به بچه ام یاد دادم به چشما نگاه کنه چون چشما دروغ نمیگن و بهتر میتوانه ادم مقابلش رو ارزیابی کنه  

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
اگه کارشون بالا بگیره و از شوهرش جدا شده . و کلا راحت بیاد زیر پای شوهر من اون موقع باید چیکار کنم

ای خدااااااا.....ببین فکر میکنی شوهرت عاشقش شده نه عزیزم این نباشه یکی دیگه ..مردتنوع طلب هیچوثت ادم نمیشه ..بچه داری

یه نذر صلوات هست به نیت۱۲۴هزار پیامبر،رد خور نداره روزی صدتا هم بفرستی کافیه مطمئن باش مشکلت حل میشه ...

خدا از زبونت بشنوه  نمیدونی چی میکشم. خدا برای هیچ زنی نخواد.