2777
2789
عنوان

عامل اصلی خیانت زنه😒😠

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 106 پست
 من میگم اونایی که کرم دارن خودشونو جمع کنن نشن عامل خیانت زندگی بقیه رو نپاشن! من حرفم زنه! می ...

خب اینجوری نگاه کن؛ اگه همه انسانها به تعهداتشون پایبند باشن هم خیانتی صورت نمیگیره چه زن و چه مرد، هم جنس نیستیم ولی همگی انسانیم درسته؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم اونایی که کرم دارن خودشونو جمع کنن نشن عامل خیانت زندگی بقیه رو نپاشن! من حرفم زنه! می ...

نخیر. خیانت هیچ توجیهی نداره، دلیلش هم کم گذاشتن زن نیست. ناراحت بوده؟ طلاق بده. این حرف شما فقط نمک روی زخم خانومای داغ‌دیده‌است. 

اتفاقاً خیلی مهمه که اگه روزی چنین فاجعه‌ای برای کسی اتفاق افتاد، اون آدم بدونه که کوچکترین ایرادی از طرف اون نبوده و مشکل پارتنرش بوده که انسانیت لازم برای درک مفهوم تعهد رو نداشته. دونستن این حقیقت باعث میشه آدمی که زخم خورده توانشو داشته باشه که زندگی‌اش رو بسازه. 

سن استورما بی. 
خب اگه اینجوری به قضیه نگاه کنیم که تا مردی هم نباشه زن نمیتونه خیانت کنه،با درخت میخواد خیانت کنه!! ...

وقتی زنا هواس همو داشته باشن چرا باید به فکر بدبخت کردن یه زن دیگه باشن؟ حرف من اینه

خدا همه عاشق ها رو بهم برسونه  
خب من حرفم همینه! ادم تا هرز نبینه چشمش هرز نمیره

زن و مرد هرز هست و نمیتونی بگی آهای زنا هرز نباشین که شوهر من کج نره! هر کی مقیده خیانتم نمیکنه، اونیم که مقید نیست هم هرزه ست هم چشماش هرز میره

خب من حرفم همینه! ادم تا هرز نبینه چشمش هرز نمیره

خب عزیزم اون دیگه بستگی ب مرد داره ی داستان شنیدم ی شب ی مرد مست بود اومد خونه اش بعد زد گلدونی ک زنش دوست داشت رو شکست همون جا بیحال افتاد صبح ک بیدار شد دید زنش خیلی ریلکس نشسته بهش لبخند میزنه ب زنش گفت من گلدونت رو شکستم چرا الان انقدر خونسردی گفت چون وقتی بیدار کردم بیارمت تو اتاق گفتی نه نه ب من دست نزن من متاهلم 

فکرشو بکن حتی توی مستی هم پای تعهدش وایستاده بود خب ی مرد اگه نخواد میتونه اراده کنه و خودش رو کنترل کنه 

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم   
وقتی زنا هواس همو داشته باشن چرا باید به فکر بدبخت کردن یه زن دیگه باشن؟ حرف من اینه

ای بابا، زن هرزه دوست داره رابطه داشته باشه! چرا توقع داری هوای توی زن رو داشته باشه این وسط؟ شوهرت که نسبت داره باهات هواتو نداره بعد از زن غریبه توقع داری! تو رو خدا کلیشه ای فکر نکنید! 

تو شوهر داری، خونه، زندگی، بچه، از همه مهم تر تربیت خانوادگی،....یه زن دیگه تربیت درستی نداره، تو فقر داره دست و پا میزنه، اصلا هیچ کدوم، مریض جنسیه،....چرا باید هوای هم جنس تو ناز و نعمتشو داشته باشه؟! می خواد سر به تنتم نباشه! چه توقعاتی دارین به خدا خنده داره!

واقعا بعضی هاتون خیلی مضحکانه حرف میزنین!

من دارم از دلیل خیانت مـــــرد ها به زن ها میگم شما میاین از تجاوز به کودک و اینجور چیزا می گید یا یه جور می نویسید از نظر روانشناسی انگار که مطب دارین!

میگم اگه مرد هیزه خرابه خب چرا اصن باهاش ازدواج کردی؟ این جا مشکل از بی عقلی خودت بوده و اصن ربطی به تاپیک من نداره.

اما اگه نه، طرف آدم بوده و بی دلیل خیانت کرده جویای دلیلش شو چون حتما اون یه دلیلی برات داره!

و این که تا زن هرزه ای نباشه که دسته دومی ک این بالا گفتم رو از راه ب در کنه خیانت اتفاق نمیفته من میگم زنا هوای همو داشته باشن به مرد شوهر دار چراغ ندن!

نمیفهمم درکش چرا براتون سخته شاید علاقه به چراغ دادن دارین پس من حرفی ندارم دیگه

خدا همه عاشق ها رو بهم برسونه  
واقعا بعضی هاتون خیلی مضحکانه حرف میزنین! من دارم از دلیل خیانت مـــــرد ها به زن ها میگم شما میاین ...

اولا توی بحث دیگرانو متهم نکن، خیلی زشته. دوما، خیلی وقتا فهمیدن مردی که بی تعهده سخته و خیلی وقتام آشنایی کافی نبوده بهرحال....اینکه بگی بی عقلی خودتون بوده بازم زشته( خودتون نوعی منظورمه نه خودم، چون مشکلی تو زندگیم ندارم)، سوما فهمیدن حرفی که میزنی راحته اتفاقا، استدلالت ولی ضعیفه چون برعکسشم صادقه، اگر مردی به زنی پیشنهاد نده و سفت و محکم باشه هیچ عشوه گری کاری از پیش نمیبره و سرخورده میشه، چهارما توقعت از اینکه زنها هوای همو داشته باشن بیجاست چون شرایط تربیت و زندگی همه یکسان نیست. پنجم، اگر مردی مشکلی نداشت و خیانت کرد بازم مشکل دوطرفه ست و مقصر فقط همسرش نیست، قبول نداری برو با کسی که روانشناسی خونده حرف بزن تا یه جور دیگه توجیهت کنه