2777
2789
عنوان

عامل اصلی خیانت زنه😒😠

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 106 پست
به پدر و مادرت نگفتی ؟

وقتی بزرگه شدم تحملم تموم شد وگفتم چندساله قطع رابطه ایم الان عمه ام پسرش اینقدر کتکش میزنه دخترش  روش گوجه گندیده میدازه داره تاوان پس میده من دلم خنک شده یکم

غریب فی بلادی /💖 چنگال 71/💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مردی که دلیل خیانت نکردنش نبودن زنای دیگه باشه به چه دردی میخوره؟ :))) به هیییچچچ دردی. 

از فردا باید راه بیوفتیم تو خیابون یدونه تفنگم بگیریم دستمون همه خانوما رو بکشیم 

چون تا وقتی یه زن زنده وجود داشته باشه شوهرمون خیانت میکنه اما اگه همه رو بکشیم و خودمون تنها زن دنیا باشیم دیگه خیانت نمیکنه 

(البته ناگفته نمونه اون موقع هم قطعا اون مرد میره گی میشه چون ذاتش با خیانت عجین شده)

خب تو جواب منو بده ببینم تا زنی وجود نداشته باشه و اجازه نده که مرد بتونه باهاش به زن خودش خیانت کنه ...

منطقت تو حلق ... کلا میخوای زنا رو نابود کنیم

اصلا اینجوریه من میگم عامل اصلی اون آلت کوفتی! والا 

مرسی که نظراتونو نوشتید اما من هنوز سر حرفم هستم مرد هرچقدر هم هیز و بد سرشت باشه اگه زنا اجازه نمی ...

عزیزم شما داری خودتو گول میزنی میگن کسی ک خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی ک خودشو ب خواب زده نه 

بله بسیاری از زن های جامعه کثیفن 

ولی هیچوقت مردی ک خیانت میکنه زنش مقصر نیست 

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم   
خب تو جواب منو بده ببینم تا زنی وجود نداشته باشه و اجازه نده که مرد بتونه باهاش به زن خودش خیانت کنه ...

خیلی ها هستن به زور مردها بهشون تجاوز کردن.پس دلیل نمیشه هر مردی خیانت کرد تقصیر زنه.فقط اون دسته ها از  زنها که میدونن اون مرد زن داره ولی باز دارن زندگیشون رو ی خرابه ی دیگه بنا میکنن غیر قابل بخششن

از فردا باید راه بیوفتیم تو خیابون یدونه تفنگم بگیریم دستمون همه خانوما رو بکشیم  چون تا وقتی ...

آخه آدم از کسی که شوهرشو یه حیوون بی‌افسار میبینه که لنگ چراغ سبز بقیه‌است چه انتظاری داره؟

سن استورما بی. 

زیاد هست از این هرزه ها 

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم   
اره والا جسارت به کسی نشه قدش هم کوتاه بود دقیقا با اکثر خانومایی که از کنارش رد میشدن فیس تو فیس م ...

من هم خیلی چندش میشم.بعد ما زنها زود متوجه میشیم چه مردی نگاهش هیزه چه مردی نگاهش عادیه😶

آخه مردی که دلیل خیانت نکردنش نبودن زنای دیگه باشه به چه دردی میخوره؟ :))) به هیییچچچ دردی. 

من میگم اونایی که کرم دارن خودشونو جمع کنن نشن عامل خیانت زندگی بقیه رو نپاشن! من حرفم زنه! میگم زن باید اینقدر هوای مردشو داشته باشه براش کم نذاره که چشمش دنبال زنای دیگه نره از اون طرفم بقیه زنا نشن عامل خیانت.

اگه مرد هیزه و مشکل داره خب چرا اصن با همچین ادمی ازدواج میکنین؟ اگه هم نه ادم بوده ولی خیانت کرده یه دلیلی پشتش بوده که بر میگرده به کمبود های عاطفی و جنسی که زنش براش خرج نکرده! همه اینارو فاکتور بگیری اگه زنا هوای همو داشته باشن و پای مرد زن دار نشنینن خیانتی صورت نمی گیره!

خدا همه عاشق ها رو بهم برسونه  
خیلی ها هستن به زور مردها بهشون تجاوز کردن.پس دلیل نمیشه هر مردی خیانت کرد تقصیر زنه.فقط اون دسته ها ...

عه..نگو ...گناه داره...کمبود دارن تو خونه آخه😒

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍

شما که انقدر چپ به راست فکر میکنی میتونی راست به چپم فکر کنی؟!!شما اون پیشنهادایی که مرد میده رو خیانت حساب نمیکنی؟ خوش بحال شوهرت!اساسا این که میگی تا زن نخواد خیانت نیست و یکطرفه نگاه میکنی جدا از استدلال ضعیفی که پشتشه و کسی قبول نمیکنه، از نظر روانشناسیم غلط اندر غلطه. تو یه رابطه تا هر دوطرف نخوان اتفاقی نمیفته و هردو سهم دارن. وقتی مردی پیشنهادی میده این عین خیانته خودش چه زنه جواب بده چه جواب نده. خیانت اتفاق افتاده!