2777
2789
عنوان

امام رضا😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه الان فکرکنم توی حرمم🌷🌷

سلام ضامن آهو بازمن آمده ام 

چندسال پیش که آمده بودم گفتم ضامنم شوپیش خدا تا سال دیگه بچه بغل بیایم اما آقا منو لایق ندانستی الان ازآن روز سه ساله نیم می گذر وبازهم بغل من خالیست درست است بنده ی خوبی نبودم ولی کاش ضامنم میشدی....

ولی بازهم می گویم بی ریادوستت دارم❤

😔5ساله توحسرتشم😔واسه مـ👧ـامــ👦ــان شدنـم🤰 میـشـه👨‍👩‍👧‍👦 یـه صـلـوات بـفـرستـیـن👶😢

خییییییییلی تنهام گذاشتی خیییییییلی 

من که همه جا پز دادم امام رضا مهربونه زندگیه عشقه 

پس چرا ولم میکنی یعنی انقد بددددددم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏

التماس دعا

دعاکن مارم بزودی بطلبه🤲

برای بابامم دعاکن دیروزتولدش بودبابام۷ماهه فوت کرده...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
خییییییییلی تنهام گذاشتی خیییییییلی  من که همه جا پز دادم امام رضا مهربونه زندگیه عشقه  ...

عزیزم امام رضا ولت نکرده امام رضا هیچ کسیو تنها نميذاره و فراموش نمیکنه مطمئن باش از یه جایی که فکرشو نمیکنی دستتو میگیره عشقم ناراحت نباش ایشالا هر مشکلی داری حل بشه😍😍😘😘🌹🌹❤️❤️❤️

اقا دلم میخواد زائر کربلا بشم.نزار حرم اقا رو ندیده از دنیا برم.لطفا برام امضا کنید اقا.اقا خیلی ها اومدن سفر کربلا رو از شما گرفتن به من حقیر هم یه لطفی کن وزائرم کن

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
التماس دعا دعاکن مارم بزودی بطلبه🤲 برای بابامم دعاکن دیروزتولدش بودبابام۷ماهه فوت کرده...

فداتبشم الهی❤️❤️❤️کاش منم یکم بیشتر قدر بابامو بدونم ❤️ انشا الله حتما قسمتتون میشه

عزیزم امام رضا ولت نکرده امام رضا هیچ کسیو تنها نميذاره و فراموش نمیکنه مطمئن باش از یه جایی که فکرش ...

خیلی دوسش داشتم هرچند وقت یه بار خواب میدیدم توی حرمشم زیارت میکردم از خواب بیدار میشدم حس میکردم واقعا زیارت کردم سبک میشدم 

هر سال میرفتم پابوسش 

اما اون وووووولم کرد  😊😊😊😊😊😊😊عیب نداره یه روز تموم میشه این زندگی 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
فداتبشم الهی❤️❤️❤️کاش منم یکم بیشتر قدر بابامو بدونم ❤️ انشا الله حتما قسمتتون میشه

قدرشوبدون

دورازجون چیزیش بشه خاطرات خوب وبدهمه هجوم میاره بهت...

قشنگ حس میکنی بی کس شدی

حتی اگرتوخونه تون مردسالاری نبوده باشه همون اسمش وحضورش نفس کشیدنش همه کس وکارته...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید