2777
2789
عنوان

مامانای نی نی سایتی که تجربه ی کورتاژ دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 74 پست
نه بیشتر منظورم بررسی اسپرم از نظرِ عفونت باکتریایی یا سری ویروسها مثل اچ پی وی هست ، من و همسرم هم ...

اها عزیزم نه اون ازمایش،رو انجام ندادیم به هرحال ممنونم

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
سلام ، امیدوارم که به زودی بارداری خوب و سالمی قسمتتون شه،  من تستهای ژنتیک رو انجام دادم و ه ...

سلام آناد جونم خوبی فدات شم در چه حالی خانم گل فرشتم یادته ۶ ماهه سقط کردم در چه حالی نی نی اومده برات 😍😍😍😍

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام آناد جونم خوبی فدات شم در چه حالی خانم گل فرشتم یادته ۶ ماهه سقط کردم در چه حالی نی نی اومده بر ...

سلام فرشته جون خوبم تو خوبی؟ به سلامتی و دل خوش باشی همیشه، تو خبری از نی نی نشد واست ؟ دکتر و چکاب رفتی؟

سلام فرشته جون خوبم تو خوبی؟ به سلامتی و دل خوش باشی همیشه، تو خبری از نی نی نشد واست ؟ دکتر و چکاب ...

فدات شم عزیزدلم...والا عزیزم من استرسم بالا بود و هی ۱۰ روز فاصله میدادم بین پریودیا رفتم دکتر دارو داد قرص مارولین ۳ ماه باید بخورم تا ببینم درست شده رحمم یا نه بعد اون ببینم خدا چی میخواد برم پی درمان 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️هنو قسمت نیست انگار باردار بشم....خودت در چه حالی قربونت برم 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
سلام فرشته جون خوبم تو خوبی؟ به سلامتی و دل خوش باشی همیشه، تو خبری از نی نی نشد واست ؟ دکتر و چکاب ...

منم سه ماه پیش فرشتم توی سی هفته پر کشید و کورتاژ شدم.میشه منم راهنمایی کنید.از چسبندگی میترسم

😉

دکتر بیمارستان بود.نمیدونم حاذق بود یا نه.ولی از چسبندگی میترسم.از عفونت میترسم.

مگه بعدش آنتی بیوتیک نخوردین؟ شما سه ماه منتظر بمونید و بعد واسه چکاب برین دکتر و صمنا وقتی کورتاز شدین زودتر از ۶ ماه اقدام با باردادی نکنید چون باید رحم استراحت و ترمیم بشه وگرنه احتمال سقط جنین تو سه ماه اول میره بالا چون دیواره ی رحم قوام لازمرو نداره

مگه بعدش آنتی بیوتیک نخوردین؟ شما سه ماه منتظر بمونید و بعد واسه چکاب برین دکتر و صمنا وقتی کورتاز ش ...

انتی بیوتیک خوردم.وای سه ماه گذشته.طاقت ندارم سه ماهم صبر کنم

😉

انتی بیوتیک خوردم.وای سه ماه گذشته.طاقت ندارم سه ماهم صبر کنم

باید وایستی من نزدیک به ۹ ماه وایستادم چون دیدم اگه منتظر بمونم و با اطمینان بیشتری اقدام کنم بهتر از ریسک و سقط دوبارست ، چون من تو صارم سقط کردم دکترم اونجا گفت سه ماه وتیستا ولی بعدا پیش دو سه تا از بهترین دکترای نهران مثل دکتر حنطوش دکتر برنا و دکتر پاکروش رفتم و همشوت بهم گفتن ۶ ماه فاصله بدم 

من ۹ ماه وایستادم و کلی تست و پیگیری و دکتر رفتم بعد اقدام کردم که ماه هفتم اقدام هم باردار شدم در صودتی که ماه قبلش که رفتم سونو دکتر بهم گفت فولیکول خوب ندارم و شوهرمم واریکوسل داشت و آزمایشاش خوب نبود و کاندید عمل بود ، قرار شد بره عمل ولی اسفند ماه شد و بخاطر کرونا نرفتیم دنبال کارای درمان من خودم که ماه قبلش دکتر رفته بودم بهم یه سری قرصای تقویتی داده بود اونارو میخوردم همسرمم مولتی ویتامین و زینک میخورد و امیدی هم نداشتیم که بتونیم طبیعی دوباره بچه دار شیم ولی همون ماه مثل معجزه من باردار شدم،خدا بخواد همه چی ممکنِ