2777
2789
عنوان

شوهرم رفته بود دیشب عروسی دختر پسرعموی مامانش

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنها چیز عجیبی که دیدم مبلغ کادو بود

بخدا این کادو واسه تولد هم زشته چه برسه عروسی

حداقل یه تومنو میداد خسیس :/

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

دوستان توجه کنین بخاطر همین میگن حتما با هم فرهنگ خودتون ازدواج کنید مثلا تو شهر خودتون ترجیحا که حت ...

درسته و بخاطر همینم می گن بعضی موقع ها زن تو زندگی کارای ناخواسته ی عجیب انجام می دن و کم کم باعث سرد شدن تو زندگی میشه!

استارتر عزیز واقعا همسرت کار عجیبی نکرده 

منم نوه عمه ی بابام رو دو بارم ندیدم اما لطف کردن عروسی دعوتمون کردن 

ما هم رفتیم 

نه بخاطر فقط عروس و داماد

آدم اینجور موقع ها می‌ره تا با فامیل نزدیکش دور یه میز بشینه همدیگرو ببینه حرف بزنه یه جور دور همیه

شما داری بیخودی گیر میدید

هفتصدم که زیاد نیست واقعا 

این هزینه ها هم جزوی از زندگین 

چاره ای نیست 

نمی تونی این هزینه رو اضافه بدونی!

ب‌نسبت نیست بعضیا رفت و اومد دارن با فامیل دور و میشه نسبت نزدیک 

بعضیا با خاله هم نمیرن بیان

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اصلا خودش پدره عروسو دوسه بار تو عمرش دید سلام علیگی نداره باهاش اصلا..بعد چون جایی ک باید پول بده م ...

بعضی ها رفت و آمد آنچنانی هم نداشته باشن ولی مراسمات همدیگه رو دعوت میکنن .احتمالا مادرشوهرت هم تو مراسمات خودشون اون خانواده رو دعوت کرده پسرشونو دعوت کرده کادو آوردن .الان شوهرت رو دعوت کردن اونا

اگه لر هستند عجیب نیست چون طایفه ای هستن وتو مراسم دور هم شنیدم شرکت میکنن .ما خودمون کل فامیلمون ۶۰ ...

ما لریم مراسم خاکسپاری پدر بزرگم 3هزار نفر اومدع بودن 

تازه هلوت بود شلوغتر از اینم تو شهرمون هست

خو این پسرعموی مامانشو خودش گفت سرجم ۳بار ندید

خودت کجایی هستی اسی  من ترکم وشوهرم لر منم ازدست اینا ازمراسماتشون همش حرص میخورم که تاهفت پشتشونم مثل  فامیل نزدیک حساب میکن

ما لریم مراسم خاکسپاری پدر بزرگم 3هزار نفر اومدع بودن تازه هلوت بود شلوغتر از اینم تو شهرمون هست

بله دیگه برام عجیب نیست آرایشگرم همینو می‌گفت ناراحت بود برا عروسی جمع و جور گرفته بودن و فقط ۱۵۰۰نفر دعوت کرده بودن...حالا ما خانواده خودم وهمسرم به زور ۶۰نفر میشیم .تصور کن مادر شوهر من اگه زنده بود الان ۸۰سالش بود اون زمان تک فرزند بود الآنم اکثر فامیل یا بچه ندارن یا یکی.من توشون رکورد زدم سه تا دارم