2777
2789
عنوان

مامانای نی نی سایتی که تجربه ی کورتاژ دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 74 پست

خوبه دوتامونم شاغلیم و یه جورایی ذهنمون درگیره

فقط خدا رو داریم

باید خودش هوامونو داشته باشه

سعی کن روحیه ات رو حفظ کنی شرایطتت رو کاااملا درک میکنم عزیزدلم

از بهونه هات قوی تر باش.... نذار رؤیاهات در حد رؤیا بمونن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تیر 66 ام و همسرم هم بهار 64 هست

خوشبختم عزیزم

انشالله خوشبخت باشین در کنار هم

بزودی زود هم عضو سوم بهتون ملحق شه

من دی 66 و همسرم آبان ماهی

هم سنیم

من گروه خونی O+ همسرم O_

الان فکر میکردم میگم نکنه از گروه خونی هامون باشه

خوشبختم عزیزم انشالله خوشبخت باشین در کنار هم بزودی زود هم عضو سوم بهتون ملحق شه من دی 66 و همسرم ...

نه بابا چه ربطی داره

مادر و پدرایی که گروه خونیشون فرق داره تو ماه 6 ام بع بعد باید یه آمپول بزنن همین

منم همینطور

سلام عزیزم. حالت چطوره؟ خوبی؟ خواستم یه حالی ازت بپرسم. چه خبر از اقدام ؟

مثل من دست نگه داشتی تو این شرایط

سلام عزیزم خوبید؟ چطور شد که پزشک اکوی قلبی رو نوشت؟ من هفته ده هستم. مشکل قلبی جنین چطور معلوم می شه؟ ما تو فامیل مشکل قلبی داریم یه کم نگرانم. تو سونوی ان تی مشکل قلبی خودشو نشون می شه؟ چی باعث می شه پزشک مشکوک به مشکل قلب بشه؟

سلام عزیزم. حالت چطوره؟ خوبی؟ خواستم یه حالی ازت بپرسم. چه خبر از اقدام ؟ مثل من دست نگه داشتی تو ا ...

سلام عزیزم‌خوبی؟ اسفند رو اقدام‌نکردم ولی فروردین رو چرا تو چیکار کردی؟

اخه همش گفتن شاید شرایط تا چند ماه و حتی یکی دو سال عادی نشه درست هم‌میگن منطقیِ

من و همسرمم از نظر شرایط بدنی مرزیم 

سلام عزیزم خوبید؟ چطور شد که پزشک اکوی قلبی رو نوشت؟ من هفته ده هستم. مشکل قلبی جنین چطور معلوم می ش ...

سلام عزیزم هیچی کاملا اتفاقی در صورتی که من همه چیزم نرمال بود و بچمم کاملا از نظری ان تی و انومالی سالم بود

متاسفانه تو هیچکدوم از اینا قلب چک نمیشه به نطرم شما هفته ی ۱۸ حتما یه اکوی قلب جنین برید 

سلام عزیزم‌خوبی؟ اسفند رو اقدام‌نکردم ولی فروردین رو چرا تو چیکار کردی؟ اخه همش گفتن شاید شرایط تا ...

سلام عزیزم مرسی 

مث اینکه کلی مانع هست بین من و نی نی

دکتر اجازه اقدام رو برای فروردین داده بود.

تا اینکه اومدن اداره و از همه کارمندان تست گرفتن و مال همه در اوج ناباوری مثبت شد.

تست کرونای من و همسرم مثبت درومده و دکتر حداقل تا ۲ ماه منع کرده باز...

امیدوارم برا شما هم هر چی خیره پیش بیاد عزیزم.

اناد عزیزم سلام من کاملا اتفاقی با تایپک شما اشنا شدم منم جنین ۲۰هفته ایم رو براثر جابه جایی عروق بزرگ قلبش سقط کردم الان ۵ماهی از اون روز میگذره ومن باید مجدد اقدام کنم اگر این پیام به دستت رسید بیا واز احوالت بگو 

درضمن من همه دکترا از فوق تخصص قلب ومتخصص زنان نذاشتن آز ڗنتیک انجام بدن ومیگن این اتفاق کاملا خداخواسته بوده .یکم نگرانم عزیزم هرجایی دعات میکنم🌹

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
اناد عزیزم سلام من کاملا اتفاقی با تایپک شما اشنا شدم منم جنین ۲۰هفته ایم رو براثر جابه جایی عروق بز ...

سلام ،

امیدوارم که به زودی بارداری خوب و سالمی قسمتتون شه، 

من تستهای ژنتیک رو انجام دادم و همه منفی بود و حتی خودم و همسرم هم از نظرِ قلب چک شدیم ،هردو کاملا سالم بودیم، 

این اتفاق کاملا اتفاقی پیش میاد و با نمونه های زیادی که من تو ایران و خارج از ایران دیدم و صحبت کردم بچه های بعدی سالم شدن،فقط تحت نظرِ دکتر اقدام کنید و با توجه به سوابق از فولیک ۵ و تقویتیهای لازم برای خودتون و همسرتون استفاده کنید و همسرتون هم آزمایش اسپرم بدن و از نظر سلامت اسپرم و عفونتهای احتمالی توی اسپرمشون بررسی شن،چون از نظرِ دکتر پاکروش این مدل انومالی ها ۹۰ درصد ناشی از اختلالات و عفونتهای احتمالی توی اسپرمِ پدر هست،

سلام ، امیدوارم که به زودی بارداری خوب و سالمی قسمتتون شه،  من تستهای ژنتیک رو انجام دادم و ه ...

ممنون عزیزم همچنین شما والا برای ما که تست هارو انجام ندادن آز اسپرموگرام هم اگر منظورتون هست شوهرم انجام داده وخوب بوده تحت نظر دکتر هستم وبله چند مدل تقویتی خوب استفاده میکنمم هم خودم هم همسرم ولی فک میکنم این نگرانی هست حالاها تا وقتی که بچمو بغل بگیرم که اونم اگر خدا بخواد برات ارزوی بهترینارو دارم😘

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
ممنون عزیزم همچنین شما والا برای ما که تست هارو انجام ندادن آز اسپرموگرام هم اگر منظورتون هست شوهرم ...

نه بیشتر منظورم بررسی اسپرم از نظرِ عفونت باکتریایی یا سری ویروسها مثل اچ پی وی هست ،

من و همسرم هم کلی آزمایش دادیم و تحت نظرِ دکتر پاکروش پیش رفتم ،

امیدوارم خیلی زود دلتون شاد شه😍😍😍