2777
2789
عنوان

مامانای نی نی سایتی که تجربه ی کورتاژ دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 74 پست
اره.من مسمومیت بارداری داشتم.

عجب دکتری که نفهمیده !!!

یادتون باشه واسه باردادی بعدی از اول بارداری هم باید اسپرین و انکسوپارین مصرف کنید نمک رو کاملا حدف کنید غذاهای کنسروی و سوسیس و کالباس و انواع سس ها ممنون چون همه ی اینا سدیم دارن و خیلی واسه شروع مسمومیت بارداری خطرناکن، ضمنا از همون اول بارداری باید روزی ۱۰ تا ۱۲ تا لیوان اب رو لخورین چون آب زیاد به کنترل فشار و مسمومیت کمک معجزه واری میکنه

باید وایستی من نزدیک به ۹ ماه وایستادم چون دیدم اگه منتظر بمونم و با اطمینان بیشتری اقدام کنم بهتر ا ...

الان بارداری؟؟؟

منم صارم میرم.دکتر بهم گفت ۳ ماه.

منم دارو میخورم.همسر هم همینطور.

میشه بگی چه داروهایی؟؟؟

😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بارداری؟؟؟ منم صارم میرم.دکتر بهم گفت ۳ ماه. منم دارو میخورم.همسر هم همینطور. میشه بگی چه دا ...

بله باردارم ، من بچم مشکل قلبی داشت و تو اکوی قلب جنین فهمیدم و قانونی تو ۱۸ هفته سقطش کردم،

یه قرص تقویتی بود به اسم پرینامکس که تو یه ماه تمومش کردم توش دو جور قرص داره دوتا از یکیش میخوردم و یکی از هم اون یکی مدلی بهمن ماه ۵۰۰ شد فک کنم ،شوهرمم مولتی ویتامین بدون آهن میخورد چون غلظت خون داره و یه بار هم تو عید رفت فصد خون که حالا نمیدونم اونم تاثیر داشت یا نه و یه قرصم میخورد که نیکس زینک و ویتامین سی بود

الان بارداری؟؟؟ منم صارم میرم.دکتر بهم گفت ۳ ماه. منم دارو میخورم.همسر هم همینطور. میشه بگی چه دا ...

بعدم من یه فشار سنج خوب خریدم ، مارک omron از ماه سوم خودم روزی دووتا سه بار فشارم رو میگیرم چون فشار خون تو بارداری خیلی مهمِ، بعدم پیگیری کن شاید اصلا مشکل فشار خون رو بدون باردادی هم داری اگه اونجوریِ باید از اول بارداری حتما دارو بخوری 

بعدم من یه فشار سنج خوب خریدم ، مارک omron از ماه سوم خودم روزی دووتا سه بار فشارم رو میگیرم چون فشا ...

ممنون آناد جان.

دکترم نفهمید.بهداشت نفهمیدو منم تلف شدم.خیلی سخته 

😉

ممنون آناد جان. دکترم نفهمید.بهداشت نفهمیدو منم تلف شدم.خیلی سخته 

اشکال نداره من یه چیزی که یاد گرفتم اینِ که باید خود آدمم واسه خودش دکتری کنه چون هیچ دکتری صد درصد حواسش نیست من جواب همه آزمایشام و تستام و سونوهام رو قبل از دکتر خودم یه بررسی کامل میکنم و تحقیق میکنم سوالی هم برام پیش بیاد از دکتر ریز به ریز میپرسم این باعث میشه دکترم وقتی میبینه آدم خودش دقیق و حساسِ بیشتر حواسش رو جمع میکنه

برخوردِ دکتر با من کاملا با مریضای دیگش فرق داره چون میدونه که من خودمم مو رو از ماست میکشم بیرون البته دکترمم واقعا عالیِ خیلی ازش راضیم

منم سه ماه پیش فرشتم توی سی هفته پر کشید و کورتاژ شدم.میشه منم راهنمایی کنید.از چسبندگی میترسم

سلام خانمی خوبین والامنم کورتاژ شدم خیلی ها میگن بعدش چسبندگی به وجود میاد اما من هنو خبر ندارم داخل رحمم چه خبره چون هنو بعد سقطم اقدام نکردم به احتمال با عکس رنگی اگه چسبندگی باشه حل بشه 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
باید وایستی من نزدیک به ۹ ماه وایستادم چون دیدم اگه منتظر بمونم و با اطمینان بیشتری اقدام کنم بهتر ا ...

ای جونم مبارک  آناد جونم خدا برات حفظش کنه نی نی نازت و 😍😍😍😍

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
ممنونم فرشته جون ایشاللا به زودی و به سلامت خدا یه جوجه ی قشنگِ دیگه هم قسمتِ تو کنه

فدات شم عزیزدلم 😍😍😍😍چقدر مونده نی نی بیاد 😋😋😋