2777
2789
عنوان

مامانای نی نی سایتی که تجربه ی کورتاژ دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 74 پست
ممنون عزیزم. انشااله شمام بزودی بارداری سالمی رو تجربه کنی. فقط استرس نداشته باش . بزار بدن و رحمتم ...

استرس رو که خیلی دارم نیست که بچه ی قبلیم هم بخاطر مشکلش مجبور شدم سقطش کنم خیلی میترسم که بعدی هم سالم نباشه

البته این یه سال رو چند تا دکتر رفتم و یه سالم هست که وایستادم 

ولی خب دلم همش آشوبِ

ممنونم که واسم دعا کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سپیده جان ضمن تشکر از جواب  خواهرتون بعد از کورتاژ عکس رنگی هم انجام داد؟

سلام عزیزم

نه عکس رنگی انجام نداد . دکتر گفت تا شیش ماه باردار نشه . بعدش شروع کنه به اقدام .

اگه بار دار نشد دوباره بره برای درمان 

ولی بار دار شد بعد از ۷ ماه 

عزیزم من خودم خواستم سقط کنم بچم مشکل داشت تو اکوی قلب فهمیدیم که قلبش خیلی مشکل داره که با دارو سقط ...

خب دليلي داشته كه سالم نبوده ديگه

بايد حتما ازمايش كاريوتايپ رو بدين حداقل

خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀
بله عزیزم خودِ بچرو همون موقع دادم واسه کاریوتایپ همه چی منفی بود  پیگیری کردم!

سلام عزیز دلم

وقتی تصادفی تایپیکت رو پیدا کردم تعجب کردم

آخه تقریبا شرایطمون نزدیک همه

دقیقا هم سنیم

و منم کورتاژ کردم بدلیل توقف ضربان قلب جنین

منم استرس دارم

میترسم از بارداری بعدی

نمیدونم چیکار کنم

از بهونه هات قوی تر باش.... نذار رؤیاهات در حد رؤیا بمونن  
سلام عزیز دلم وقتی تصادفی تایپیکت رو پیدا کردم تعجب کردم آخه تقریبا شرایطمون نزدیک همه دقیقا هم س ...

سلام عزیزم 

ببخش این روزا یکم حال و هوام خوب نیست دیر به دیر میام اینجا

من بچم مشکل قلبی داشت و خودم خواستم که سقطش کنم

من توی 20 هفتگی به زور دارو بعد از 30 ساعت درد زایمان سقطش کردم

سلام عزیزم  ببخش این روزا یکم حال و هوام خوب نیست دیر به دیر میام اینجا من بچم مشکل قلبی داشت ...

باید حالت خوب باشه

به چیزهای مثبت فکر کن تا جذبشون کنی

بجای اینکه مثلا تو اینترنت در مورد مشکل قلب جنین سرچ کنی برو در مورد چیزی که بهش علاقه داری سرچ کن مثلا پرورش یه گل توی خونه و خیلی چیزهای دیگه

چیزهای مثبت رو جذب کن

باید حالت خوب باشه به چیزهای مثبت فکر کن تا جذبشون کنی بجای اینکه مثلا تو اینترنت در مورد مشکل قلب ...

مرسی عزیزم ممنونم از دلگرمیت 

ولی مشکل قلب بچه ی من هم سوراخ قلب بود هم جابجایی عروق قلب 

یعنی عروق قلبش اشتباهی وصل شده بود!

یه سال گذشته ولی من هنوز ناراحتم البته اگه شاید تا حالا مجدد باردار شده بودم واسم بهتر شده بود 

ولی هنوز باردار نشدم و خیلی به مشکل برخوردم

شما چند سالتونه؟و بارداری اولتون بود؟

مرسی عزیزم ممنونم از دلگرمیت  ولی مشکل قلب بچه ی من هم سوراخ قلب بود هم جابجایی عروق قلب  ...

منم 32 سالمه بارداری اولم بود

میدونم مشکلت رو

تمام کامنت ها و پست هات رو دونه به دونه خوندم. میدونم سخته ولی ما اومدیم که بجنگیم با مشکلات 

اصلا این قضیه رو ول کن

ذهنت رو منحرف کن روی یه موضوع دیگه 

اصلا تو نت درمورد اینکه بارداری دوم چند درصد احتمال داره اونجوری شه سرچ نکن چون ناخودآگاه جذب میشن

به اتفاق گذشته بی اعتنا باش....باور کن شدنیه که برات میگم 

من تونستم تو هم میتونی

شاید با مشکلات بیشتر از تو رو روبرو شدم

قوی باش و بی اعتنا

همین

توکل واقعی به قدرت لایتناهی

لا حول و لا قوه الا بالله

مرسی عزیزم ممنونم از دلگرمیت  ولی مشکل قلب بچه ی من هم سوراخ قلب بود هم جابجایی عروق قلب  ...

و یه نکته ذو هم بگم حرفام دلگرمی نیست

رموز زندگی کردن در این دنیاست

هر چقدر بی اعتنا به مشکلات باشی

هر چقدر قدرت و درایتت رو بالا ببری موفقی

برو یه کلاس رشته ای که بش علاقه داری

البته اگه وقت داری

من که کارمندم و وقت ندارم ولی خودمو تو کارم مشغول کردم و موفقیت در کارم و همسرداری الان برام در صدره

خودمو سرگرم کردم با اینا

اینکه یه همسر نمونه باشم و یه کارمند موفق .

سرگرمی مهم نیست چی باشه مهم اینه که ذهن تو رو منحرف کنه تا باعث بشه به مشکلاتت دیگه فکر نکنی و از طرفی تو رو مقاوم کنه و روحیه ات رو شاد و شنگول

به خودت قول بده دیگه به گذشته فکر نکنی

فقط لبخند بزن به گذشته و از کنارش با اقتدار عبور کن  ...

میدونم که میتونی  

خب منم باردار نیستم

نیستم که نیستم

مهم نیست

مهم اینه که اعتماد دارم به قدرت خدا

و میدونم که هر وقت اون بخواد خودش میده

پس من دخالت نمیکنم تو کاراش

بی اعتنا میشم به گذشته

شاد زندگی میکنم و بیشتر از قبل شاکر نعمتهای خدا میشم

اونقدر قوی میشم که کل سلولهای وجودم، کل جهان هستی بفهمن که من یک دختر قوی و شاد هستم .

قوب باش دختر خوب    

مطمئنم که از پسش برمیای  

دستتو بذار رو زانوت و با اقتدار پاشو

اینبار قویتر از همیشه  

خب منم باردار نیستم نیستم که نیستم مهم نیست مهم اینه که اعتماد دارم به قدرت خدا و میدونم که هر و ...

عزیزم سلام مرسی از کامنتهای پر مهرت

ببخشید که من دیر جواب میدم چون از شنبه شب دچار بیماری خیلی سختی شدم تا همین حالا که بازم به زور سر پام و اومدم سرکار

من دیگه با این جریان بگی نگی کنار اومدم الان دنبال راه حل هستم که زودتر جاش رو پر کنم 

راستی ناراحت بارداری 8 هفته ای که دفع شده نباش

بارداری که معمولا زیر 12 هفته خود بخود ختم میشه بخاطر مشکلات خود جنین هست و دعا کن که بچت با اون ریتم پایین قلب اصلا نموند 

چون این نشون دهندی مشکلی هشت تو رشدش و قتی که قلب انقدر کم میزنه پس بالطبع اورگانهای دیگه هم درست و حسابی رشد نخواهند کرد و بهتر که الان خود بخود دفع شد

میدونی چرا این رو میگم چون من مجبور شدم که با دست خودم جنین 20 هفته ایم رو سقط کنم واقعا دردناک بود و وقتی بعد از 20 ساعت درد به دنیا اومد کاملا کامل بود و میشد همه ی اجزای بدنش رو دید ،

تا انگشتای دست و پاش همه چیش یه پسر بچه ی کامل بود و اون موقع با خودم گفتم اگه مشکل داشت کاش زودتر و خودش دفع میشد اینجوری واسه من راحتتر بود ،

حالا تو هم یکم استراحت کن و به نظر من دکترات رو شروع کن هرچه زودتر چون گاهی وقتی شروع میکنی به کارای پزشکی چند ماه طول میکشه که مسائلت حل شه پس هرچی زودتر بهتر