2777
2789
عنوان

همسایه بی حیا

6961 بازدید | 42 پست

یه خانومی به تازگی همسایه ما شده دقیقا روبه روی خونمون 

با تاپو شلوارک و گاهی بدون شلوار و به نمایش گذاشتن خط س.ی.ن.ه میاد دم در به بهونه سفره تکوندن

مخصوصا فقط تا صدای در خونه و ماشین اقایون محله رو میشنوه سریع میرسونه خودشو تو کوچه 

خودم چند بار پشت سر شوهرم رفتم تو کوچه و دیدم میاد دم در تا منو میبینه میره داخل 

من از تو ایفون بارها دیدمش که جلو اقایون اینطور میکنه

سومین بچش هم حامله هست من نمیدونم باید چیکار کنم باهاش

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تواین سرما با وجود بارداری بدون شلوار میاد دم در سفره بتکونه ؟ شما خودت ببین با عقل جور درمیاد؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
شاید حساس شدی

اخه بقیه همسایه هام میگن

ولی ادمه پرویی هیشکی حریفش نمیشه

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...

بهش بگو اگه یه بار دیگه اینکارو بکنه به پلیس شکایتشو میکنی. بهش بگو بقیه همسایه ها هم از دستت شاکیند راحت میری زندان. چون شاهد زیاد هست.

❤دُل دُل اسم اسب امام علی هست❤
تواین سرما با وجود بارداری بدون شلوار میاد دم در؟شما خودت ببین با عقل جور درمیاد؟

یه بار تا رفتم دم در اومد بیرون تا خواست بره داخل گفتم شما یعنی حامله ای اینطور میای تو کوچه سردت نشه گفت وای من گرمایی ام🤔🤔

اگه واقعا قصدش به نمایش گذاشتن خودشه یه بیماره ایشون و شما هم نمیتونی کاریش بکنی تذکر هم بخوای بدی ص ...

صد در صد قصدش فقط نمایش گذاشتنه

تواین سرما با وجود بارداری بدون شلوار میاد دم در سفره بتکونه ؟ شما خودت ببین با عقل جور درمیاد؟

😂😂😂😂😂😂😂😂

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین