2777
2789

قبلا درست کردم خوب شده بود ولی می‌خوام بهتر سه مهمون دارم از تجربه هاتون میگین برام

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم

میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟

الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم سواله که با چه کسانی خوشمزه تر میشه سون کارخانه ای معمولیشیرین خانگی یا ترش

سون خیلی خوب میشه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
قورمه سبزی و بادمجون پختم گفتم اینم در کنارش بزارم

بنظر من کافیه ولی خب به رسم و فرهنگ خودتون برمیگرده...مهمونی خودش تدارک و خستگی داره دیگه استرس غذایی که نمیدونی چطور میشه رو به خودت نده

برا منم سواله که با چه کسانی خوشمزه تر میشه سون کارخانه ای معمولیشیرین خانگی یا ترش

ماستش هیچ فرقی نمیکنه من ازین سطلیا میهن استفاده میکنم همیشه با ناشناس مختلف درست کردم تو طعمش تاثیر انچنانی نداره

برنجتو زنده باید برداری ماست به اندازه بریز کم باش مواد خوب قاطی نمیشه زیاد باشه برنج شفته میشه اندازه قابلمه ای که میذاری مناسب باش کوچیک باش مجبور باشی  بیش از حدفشرده کنی بازم شفته میشه تو ریختن زعفرون خساست نکن مرغتو گذاشتی بپزی برگ بو هم بنداز داخل آبش موقع تفت دادن مرغت کمی دارچینم بزن خوشمزه میکنه و از کره حتما استفاده کن

مرغ با چوب دارچین ادویه پیاز فلفل دلمه آبلیمو یا آبغوره و آب بزار بپزه 

وقتی پخت تیکه تیکه کن سرخ کن نمک و ادویه بزن 

برنجتو به دو قسمت تبدیل کن 

یه قسمت ماست چکیده و زعفرون تخم مرغ بزن 

اون قسمت سفید ول کن هیچی نزن 

بعد برنج زعفرونی بریز کف ظرف وسطش مرغ بزار بادمجون سرخ شده بزار پودر دارچین بزن و بعد برنج سفید بریز 

بزار دم بکشه 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹

مرغ بپز ریش ریش کن با زرشک  قاطی کن میتونی خلال پسته و بادوم بزنی

برنجت زنده آبکش کن 

ماست سون و سس مایونز نمک فلفل زعفرون  تخم مرغ قاطی کن 

کف تابه روغن بریز سیب زمینی بچین یا نچین 

نصف برنج بریز مرغ هم بریز وسطش یکم از دیواره ها فاصله بده

باقی برنج هم بریز روش فشرده کن بزار بپزه 

تابه باید نچسب باشه

من زرده تخم مرغ خالی هم میزنم میریزم با گلاب و زعفرون غلیظ 

اگ میخوای خوشمزه تر باشه موادتو بیشتر کن مثلا مرغشو بیشتر کن در کنارش اب مرغ ربی هم یادت نره سعی کن نازک تر باشه برشته و خوشمزه تر میشه یعنی قابلمه ات بزرگ تر باشه