2777
2789
عنوان

همسایه بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 6962 بازدید | 42 پست
تواین سرما با وجود بارداری بدون شلوار میاد دم در سفره بتکونه ؟ شما خودت ببین با عقل جور درمیاد؟

حشریتش بر بشریتش غلبه میکنه

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!
تو این سرما ؟؟؟؟

بله یه دفه هم شب مهمون داشتم تا مهمونا اومدن داخل با تعجب گفتن همسایتون بدون شلوار و فقط با یه بلوز داره سفره میتکونه و شما بهش چیزی نمیگید؟؟؟گفتم نه نشده چیزی بگم

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته توی نامه هم بنویسی میشه. اینجوری باهات بحث نمیکنه متوجه هم نمیشه کی بوده.

یعنی نامه بندازم خونشون؟؟

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...
هیچی شوهر بی غیرتش باید جمش کنه

بعید میدونم کاری بهش داشته باشه

طرف بارداره بابا جمع کنید شماها هم فکر میکنید همه عاشق شوهراتونن

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
قیافه بگیر براش

اخه قیافه گرفتن من که چیزیو حل نمیکنه☹️

طرف بارداره بابا جمع کنید شماها هم فکر میکنید همه عاشق شوهراتونن

من نگفتم عاشق کسیه

کمک خواستم که باید چیکار کنم به این رفتارش ادامه نده

چون حامله است هر کاری دلش بخواد باید انجام بده؟🤔🤔

خونه اتون ویلایی؟؟ یعنی میاد تو کوچه سفره میتکونه یا بالکنی جایی ؟؟ چقدر از این رسم سفره تکوندن بد ...

بله

اره میاد تو کوچه مستقیم ،دقیقا منم همینطور

من نگفتم عاشق کسیه کمک خواستم که باید چیکار کنم به این رفتارش ادامه نده چون حامله است هر کاری دلش ...

شما باید خجالت بکشید با این فکرهاتون

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
اصلا بهش توجه نکن تازه اینجوری شوهرت رو تشویق میکنی بهش توجه کنه بی خیال باشی برای همسرتم عادی میشه

متاسفانه چند روزه عصاب و روانمو بهم ریخته😟همه هم متوجه شدن😑

شما باید خجالت بکشید با این فکرهاتون

باشه

ممنون از راهنماییت💋💋

کاری نمیتونی بکنی دیگه  فقط باید حرص بخوری  ول کن بابا عمرا شوهرت چشش بره دنباله اون&nbs ...

فقط همین که میدونم تنها کسی نیستم توی محله به خاطر رفتار این خانوم اذیتم برام برسه

شاید بقیه یه فکری بکنن