2777
2789

تازگیا یجور دیگه شده حالشو میپرسم میگه خوب نیستم 

مثلا زندگیشو شوهرش و... با اطرافیانش مقایسه میکنه مدام حرفای منفی میزنه 

چرا اینجوری شده 

بنظرتون چ رفتاری داشته باشم ک حالش بهتر بشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خودت مجردی؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

تا سعی امکان کاری کن که از این حس و حالش فاصله بگیره:) 

اگه دیدی هر کاری کردی دیگه اون ادم قبلی نشد باهاش زیاد نگرد چون تورو هم مثل خودش میکنه:/

البته شاید مشکلی تو زندگیش پیش اومده باشه که نیاز به مشاور داره یا روانپزشک و شاید اسیب روحی دیده باشه

ن منم متاهلم حتی شرایط زندگی اون از منم بهتره نمیدونم یهو چش شده

شاید مشکلات خانوادگی براش پیش اومده و دوست نداره که از مشکلاتش با خبر بشی و لطفی بکن و تو همچین شرایطی باهاش صحبت نکن شاید نمیخواد بی احترامی کنه یا تو رو به چشم یک مزاحم ببینع

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

من دخالت نمیکنم میگم هرکی یه مشکلاتی داره تو زندگیش و هیشکی کامل نیس ولی میگع ن اطرافیانم شوهراشون ا ...

بگو بهش هر کسی یه دنیا رفتار آشکار و هزار دنیا رفتار پنهان داره عزیزم تو که از پنهانشون خبر نداری تا از آشکارش هم کامل خبر نداری

قدر شوهرتون بدون به دلت بد راه نده

خودش ز میزنه و از مشکلاش میگه

پس احتمالا حال روحی خوبی نداره و بی حوصله س