2777
2789
عنوان

همسایه بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 6962 بازدید | 42 پست

دوست شوهرم اون ماه پيش خونشون و فروختن مرده به شوهرم گفته همسايه روبروييمون داشت بي ابروم ميكرد من ميرفتم ميومدم با شورت و سوتين ميومد بالكن منم از ترس ابروم فروختم خونه رو

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
متاسفانه چند روزه عصاب و روانمو بهم ریخته😟همه هم متوجه شدن😑

از این لحظه توجه نکن و فراموشش کن اگه شما نیاز روحی و جسمی همسرتون رو تامین میکنید و تو خونه خوشگل و خوش تیپ هستید دیگه نیازی به عصبی شدن ندارید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست شوهرم اون ماه پيش خونشون و فروختن مرده به شوهرم گفته همسايه روبروييمون داشت بي ابروم ميكرد من م ...

دقیقا منم با چشم خودم دارم میبینم تا صدای روشن شدن ماشین اقایون میشنوه سریع میاد دم در با اون وضع

(تو کوچه ما خانوم ها رانندگی بلد نیستیم)😑☹️

وگرنه در کل هرجوری میخواد لباس بپوشه من واسه این اذیتم که جلوی اقایون اینکارو میکنه 

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...
از این لحظه توجه نکن و فراموشش کن اگه شما نیاز روحی و جسمی همسرتون رو تامین میکنید و تو خونه خوشگل و ...

عزیزم مرسییی واقعا بابت نظر قشنگت همینکارو میکنم اصلا هرکار میخواد بکنه👌🏻👌🏻👌🏻🌹🌹🌹

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...
خواهش میکنم عزیزم عشقتون ابدی🙏🌹🌹🌹🌹

مررسی گلم همچنین💋❤️❤️

بهش بگو عزیزم ببخشید دیروز غیبتتون رو کردیم. شوهرم می گفت این زن همسایه که همش لخت بیرونه، طفلی چه ب ...

خخخ ایده خوبیه به نظرم👌🏻👍🏻👍🏻

خودش میفهمه ک ملت از کارش بدشون میاد

اره درسته راست میگی❤️💋

طرف بارداره بابا جمع کنید شماها هم فکر میکنید همه عاشق شوهراتونن

چون بارداره همه جاشو بندازه بیرون برا خود نمایی اشکال نداررهههههههههه؟؟؟؟!!!! فقط چون بارداره هر غلطی بکنه اشکتگال ندارهههههههه!!!!!