2777
2789
عنوان

اراده های قبل از من سوتفاهم بوووود😆😆 بحث بحثه باربی شدنه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 51 پست
پدرت در میاد. روزی دویست کالری خیلی کمه... نکن این کار رو...

اصلا

اینقدر شاد و سرزندم

قبلا تا میرسیدم از بیرون خونه بیهوش میشدم الان ظهرم نخوابم تا یازده بیداره بیدارم

همش دلم میخواد ورزش و جنب و جوش کنم

اتفاقا قبلا شوره سر و ریزش مو داشتم هر دوش قطع شده

صورتم جوش میزد پوستم نابود شده بود الان پوستم مثل آینه شده

سرحال سرحالم

بخدا راست میگم تو بهترین حالت جسمانی و زندگیمم الان

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)
آفرین استارتر خیلی عالیه💪💪💪👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 منم دوهفتس رژیم کالری شماری گرفتم روزی۱۳۰۰کالری ...

ماشالله به شما  

منم تا آخر بهمن میخوام پنج شیش کیلو کم کنم

کم کردم عکسشو هم میزارم قبل و بعد

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اینقدر شاد و سرزندم قبلا تا میرسیدم از بیرون خونه بیهوش میشدم الان ظهرم نخوابم تا یازده بیدار ...

وزنت الان چنده؟

خب عزیزم بعد از یکی دو ماه میوفتی...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
٢٠٠ كالري😳😳😳 عزيزم پايه سوخت و ساز  بدن تقريبا ١٤٠٠ تاست  ٢٠٠ تا به نوزادم نميدن  ...

عزیز سوخت و ساز پایه برا کسی 1400 تاسه که لاغر باشه نه من با 11 کیلو اضافه وزن  

من تو این 200 کالری صرفا فقط مواد مورد نیاز بدنو میرسونم نه کالریو

بعد ۳ماه استپ میشی.من ۲۶ کیلو کاهش داشتم. صبور باش

با این روند بعد سه ماه باربی شدم دیگه عیب نداره استپ بشه  

خرما موردی نداره روزی دو تا نون پنیر چه اشکالی داره خوردنش رژیمای سریع بازگشت سریع هم دارن و دوبر ...

عزیز گفتم که رژیم جنرال موتورز رو گرفتم نمیتونم بخورم

با این روند بعد سه ماه باربی شدم دیگه عیب نداره استپ بشه    

بعد ابم بخوری چاق میشی....الان داغی ما هرچی بگیم حرف خودت‌ . خودت تجربه کنی متوجه میشی عزیزم. 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
عزیز گفتم که رژیم جنرال موتورز رو گرفتم نمیتونم بخورم

چند سالته؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
وزنت الان چنده؟ خب عزیزم بعد از یکی دو ماه میوفتی...

نه عزیزم

من هر روز بهتر و بهتر میشم هم از نظر جسمی هم روحی

دلیلی نداره کالری کم بخوری بیوفتی چون کالری صرفا چربیه و منم یه عالمشو دارم مهم مواد غذایی و معدنیه که همشو میرسونم

شروع رژیم 88 بودم الان 86 هدفمم 70 هست تا بهمن

تا عید65

تو این مدت کلی سایز کم کردم

بعد ابم بخوری چاق میشی....الان داغی ما هرچی بگیم حرف خودت‌ . خودت تجربه کنی متوجه میشی عزیزم. 

عزیزم من تجربه ی لاغری داشتم

اونایی که لاغر میکنن با رژیم بعد ول میکنن چاق میشن کسایین که تا رژیمو ول میکنن شروع میکنن به خوردن غذاهای پرکالری

اگه کالری تثبیتتو حساب کنی و روی اون غذا بخوری عمرا چاق نمیشی

تو ٣ روز انقدر موهات تغيير كرده؟!!

بعد روزى كه نوشتى شيرموز، يعنى از صبح تا شب فقط شيرموز؟

من ١ بار طبق دستور دكتر رژيم گرفتم، خيلى عالى بود. تا ١ سال برنگشت، ولى باز...

الانم عروسى داريم، رو آوردم به سمت رژيم غيراصولى متاسفانه با اينكه شيرم ميدم. واقعا رژيم سخت باعث ضعيفى چشم و ريزش مو ميشه

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

دوستان گفتم که تو یکی از پستای قبلم هم

خیلیا اول رژیمم گفتن نه ضعف میگیری میوفتی میمیری

اما الان دوهفته گذشته و من هر روز سرحال تر و خوشحالتر از دیروز میشم و مطمئنم که همین روند ادامه داره

لطفا شما هم مثل اونا هی انرژی منفی ندید نه میمیری میمیری باید 1500 کالری بخوری

من کالری تثبیتم1500 تاست آخه خودم میدونم دارم چیکار میکنم

17

همووووووون

قدر سلامتیت رو نمیدونی!!!!!

مونده تا بفهمی وقتی بزرگترها میگن سلامتیت رو به خطر نیانداز یعنی چییییی!

ما هم از این کلّه های پُر باد داشتیم...نه برای چاقی... در هر موردی...حالا که سلامتی از دست رفته میفهمیم...

تو ٣ روز انقدر موهات تغيير كرده؟!! بعد روزى كه نوشتى شيرموز، يعنى از صبح تا شب فقط شيرموز؟ من ١ با ...

عزیز من 2 هفتست رژیمم

سومین روزه رژیم جنرال موتورز رو گرفتم با دقت بخون کپشنو