2777
2789
عنوان

اراده های قبل از من سوتفاهم بوووود😆😆 بحث بحثه باربی شدنه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 51 پست
ببخشيد مگه چند كالري ميخوري يه خرما كلا ٢٠ كالري داره

خب من در طول روز نزدیک به دویست کالری میخورم

یه دونه خرما اون قدر آدمو سیر نمیکنه(برای من اینطوره) قند فراوون هم داره اما به جاش یه خیار 5 کالری داره

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان تاپیک زدم هیچی کم نکردم مشکوک به کم کاری تیروئیدم هعی خواهر هعی 😢😭

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
رژيم كم كالري زياد باعث استپ ميشه چون بدن هوشمنده سوخت و سازتو كم ميكنه

نه عزیزم اینا الکیه من که هر روز دارم کم میکنم

کالری به بدنت زیاد برسونی چاق میشی به اندازه برسونی وزنت استپ میکنه اگه کم برسونی لاغر میشی

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)
خب من در طول روز نزدیک به دویست کالری میخورم یه دونه خرما اون قدر آدمو سیر نمیکنه(برای من اینطوره) ...

پدرت در میاد. روزی دویست کالری خیلی کمه...

نکن این کار رو...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خب من در طول روز نزدیک به دویست کالری میخورم یه دونه خرما اون قدر آدمو سیر نمیکنه(برای من اینطوره) ...

٢٠٠ كالري😳😳😳

عزيزم پايه سوخت و ساز  بدن تقريبا ١٤٠٠ تاست 

٢٠٠ تا به نوزادم نميدن 

آفرین استارتر خیلی عالیه💪💪💪👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

منم دوهفتس رژیم کالری شماری گرفتم روزی۱۳۰۰کالری باید بخورم باشگاهم میرم حلقه هم میزنم.فردا باید وزن کنم خودمو ببینم کم کردم چیزی یانه.اگه کمم نکرده باشم مهم نی چون بقول شما غذا خوردنم خوب شده به اندازه.قبلن اندازه دوتا مرد میخوردم.البته وزنم۷۱هست وزن هدفم۶۵😊😊

وقتی دیدین کفتارها خوشحالی میکنن،بدونین یه شیر کشته شده...حاج قاسم، روحت شاد و راهت ادامه دار...شادی روح شهدا صلوات
نمیخوام ارادتو خراب کنم میرم بیرون موفق باشی

گلم ناراحت نشی اما اینقدر حرف از این و اون شنیدم هرکسی هر چیم بگه این اراده خراب نمیشه

چون هدف دارم باید لاغر بشم

نه عزیزم اینا الکیه من که هر روز دارم کم میکنم کالری به بدنت زیاد برسونی چاق میشی به اندازه برسونی ...

بعد ۳ماه استپ میشی.من ۲۶ کیلو کاهش داشتم. صبور باش

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
همین الان تاپیک زدم هیچی کم نکردم مشکوک به کم کاری تیروئیدم هعی خواهر هعی 😢😭

عزیز کالری شماری کن

یه وقت شاید تو خیلی کم میخوری غذا اما پر کالری

من خودم کم کاری تیروئید دارم اما کم میکنم ربطی نداره

خرما موردی نداره روزی دو تا

نون پنیر چه اشکالی داره خوردنش

رژیمای سریع بازگشت سریع هم دارن

و دوبرابر وزن قبلت برمیگرده چون بدنتو میبری توی قحطی و گشنگی

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
نه عزیزم اینا الکیه من که هر روز دارم کم میکنم کالری به بدنت زیاد برسونی چاق میشی به اندازه برسونی ...

ببين من ٢٣ كيلو كم كردم همه چيم ميخورم فعاليتت رو زياد كن بخدا از درون داغون ميشي ٢٠٠ كالري خيلي كمه

گلم ناراحت نشی اما اینقدر حرف از این و اون شنیدم هرکسی هر چیم بگه این اراده خراب نمیشه چون هدف دارم ...

افرین خیلی خوبه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

کم برسونی لاغر میشی اما چه کم رسوندنی ؟!

مثلا رکزی ۱۵۰۰ کالری میخوری بکنی روزی ۱۳۰۰ تا... نه که بکنی دویست تا !!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیز کالری شماری کن یه وقت شاید تو خیلی کم میخوری غذا اما پر کالری من خودم کم کاری تیروئید دارم ام ...

من باشگاه و رژیم هفته ایی داشتم ولی نشد

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘