2777
2789

جیگرم آتیش گرفته‌.💔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دارم تیکه تیکه می‌شم‌.

با اینکه بسکتبال کار می‌کنم‌ اما بازیکن مورد علاقه‌م‌ بود‌ و باعث شد به والیبال هم علاقه‌مند‌ بشم‌.

از ۴ سال پیش ک دیگه توی تیم ملی نبود جای خالیش رو احساس می‌کردم‌ و لحظه شماری می‌کردم‌ برگرده‌.

عملکرد خوبش‌،سرویس ها و اسپک هاش ک توپ رو با قدرت شلیک می‌کرد‌ تو زمین حریف‌، پوئن سرویس گرفتنش توی

بازی با آمریکا لیگ ملت ها ک باعث بُردمون شد‌،انتخاب شدنش به عنوان ارزشمند ترین بازیکن مسابقات قهرمانی آسیا‌،همیشه جلوی چشمامه‌.

پسر دوست داشتنی‌،مهربون‌،مظلوم و آروم ترکمن صحرا‌.🥺 طرفدارت بودم‌،هستم و خواهم‌موند‌.

تو ستاره ی درخشان و آینده دار والیبال ایران بودی ک خیلی زود خاموش شدی‌.🖤🥺

باورم نمی‌شه‌ با ۲۰۵ سانتی متر قد زیر خروارها‌ خاک خوابیده باشی‌.

خداحافظ گلادیاتور والیبال ایران‌.💔🏐

آخرین پروازت بخیر و جایگاهت بهشت‌.

این عدد 1️⃣1️⃣،شماره لباس تیم ملی‌ت‌ همیشه تو یادم می مونه‌.

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

رفت پیش عشق من 💔💔💔💔

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

خدا رحمتش کنه و به خانواده اش صبر بده 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفت پیش عشق من 💔💔💔💔

وای خدا🥺 چند سالشون بود چی شد فوت شدن؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

خدا رحمتش کنه و به خانواده اش صبر بده

خیلییییییییی سخت و دردناکه ما ک از نزدیک ندیده بودیمش‌ حالمون انقدر بده چه برسه خانواده اش‌‌.💔💔💔💔

کاش به جاش من و خانواده م می مردیم

کاش به جاش من می مردم 

واقعا خاک چطوری همچین جوون رعنایی رو قبول میکنه...

واقعا....

آخههههههه چرا

من ک می‌گم‌ هم تیمی هاش کشتنش‌.

وای خدا🥺 چند سالشون بود چی شد فوت شدن؟

مرگ مغزی 32

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

من اونموقع که سعید معروف و سید موسوی اینا بازی میکردن میدیدم کاظمی نمیشناسم خدارحمتش کنه

وقتی اونا هم بودن بازی می کرد‌. تو لیگ ملت های ۲۰۲۱ و قهرمانی آسیا‌. 

این عکسش‌‌. آخه چقدر تو مظلوم بودییییییییییییی‌.😭🥺🥺🥺

وقتی اونا هم بودن بازی می کرد‌. تو لیگ ملت های ۲۰۲۱ و قهرمانی آسیا‌. این عکسش‌‌. آخه چقدر تو مظلوم ب ...

یادم نیس فرهاد قائمی و چندنفر دیگه یادم

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
مرگ مغزی 32

خدا بهتون صبر بده عزیزم خیلی سخته‌‌.😭

این بنده خدا هم معلوم نیست چه بلایی سرش اومد مرگ مغزی شد‌.