2777
2789

منم میخوام 😭😭

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم آوردن کار تو نیست دهن هرمی اذیتت می‌کنه سرویس کن 😂 منم دیشب خیلی روم فشار بود گفتم خودزنی میکنم آروم بشم بعد باز گفتم خری مگه بدنت داغون بشه برا آدم احمق و بیشعور یه آهنگ شاد گذاشتم😂 کلا یادم رفت

حیف نیس بخاطر اون ویزا خودتو نابود کنی ...من خیلی سختی کشیدم من شخصی رو دوست داشتم ک خانوادم بخاطر اون شخص منو عذاب میدادن درسته الان زیرش رو میکشم و درد قلب گرفتم و هزار مریضی دیگ عصاب و... اما ب عشقم رسیدم درسته الانم همسرم اذیتم میکنه اما سازش میکنم و زندگی میکنم چون خدا برام اینو خواسته ک زندگی کنم ....

آخه سر خانوادس

منم سر خانواده عزیزم حتی خانواده 

من به شخصه از دست بابام خودکشی کردم 😐 من مثل سوسک برعکس قلبم دونه دونه میزد کف خونه بالا نیاوردم بابام وای نبات ریخت یه فاتحه خوند و خوابید 😐 گفت ببرمت بیمارستان الان خودم گیر میکنم بنظرت ارزش زندگی تورو داره که حتی بعد یه سال یادشون می‌ره برات فاتحه بخونن. ولشون کن بابا 

تاپیک قبلتم گفتم. ببین منم مثل تو خیلی عذاب کشیدم  خیلی وقتا کم آوردم و دلم فقط مرگ میخواست اما بازم مقاومت کردم  حیفه تو نیست ؟ حتی بخاطر خانواده خودتو نابود کنی. جا نزن دختر ..