2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاین راهنمایی کنید

74 بازدید | 13 پست

دوسال پیش عقد کردیم .الان ی ماهه عروسی گرفتیم کلا خیلی بحث داریم باهم منو شوهرم،خیلی دعوا و کتک کاری و سروصدا اصلا ب بفکر جدایی و این چیزا نیستم،ولی سر هر حرفی بحثمون میشه،چکار کنم اوضاع بهتر شه؟ اونایی ک تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث نکن

بحث کرد شرکت نکن

یکم کوتاه بیا اگر ناراحت وضعیتی و میخوای تغییرش بدی

همسرتم بحث کرد بگو واقعا زشته مادیگه زیر ی سقفیم و بده سر هر چیزی عین بچها بحث کنیم.

مادر دوتا دختر زیبا هستم.سوگندوسانیا❤

ما تو دوران عقد بحث و جدل و کل کل زیاد داشتیم رفتیم پیش یه مشاور خوب شدیم خداروشکر. البته کتک کاری دیگه نداشتیم

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

عزیزم کارخوبی میکنی به جدایی فکر نمیکنی،اکثرا اوایل ازدواج خیلی تفاهم ندارن بعدا بهتر میشه همدیگه روشناخت؛اینکه نظروعقیده وسلیقتون متفاوت باشه طبیعیه شما دوجنس مخالف هستید به مرور زمان بهترمیتونید همدیگه رو درک کنید

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍

ماهم اوایل زندگیمون همینجوری بودیم دقیقا.دیگه کم کم یه جاهایی من کوتاه میومدم یه جاهایی اون.چون دیگه سلیقه و طرز فکر همو شناخته بودیم الکی گیر نمیدادیم

😍دختر چشــم رنگی مامانی ، برا اومدنت لحظه شماری میکنیم عشــق دلم😍

زندگی اینه لامصب هرکاری هم کنی بازم پیش میاد فقط باس مداراکرد واینکه سعی کنی توبحث ودعوا یکمی کوتاه بیاین یکی تون بگذرین. محبت وعشق بهم بدین هرچیزی روبزرگش نکین که باعث دعوابشه بخشش داشته باشین. 

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

[QUOTE=121607077]ما تو دوران عقد بحث و جدل و کل کل زیاد داشتیم رفتیم پیش یه مشاور خوب شدیم خداروشکر. البته کتک 

شما چطور تونستین ترک کنین عادتاتونو و کمتر بحث کنین 

[QUOTE=121607077]ما تو دوران عقد بحث و جدل و کل کل زیاد داشتیم رفتیم پیش یه مشاور خوب شدیم خداروشکر. ...

با کمک مشاور. البته منم خیلی صبوری کردم و اینکه جفتمون اشتباهاتمون رو قبول کردیم 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
ماهم اوایل زندگیمون همینجوری بودیم دقیقا.دیگه کم کم یه جاهایی من کوتاه میومدم یه جاهایی اون.چون دیگه ...

الان دوسال گذشته و ما هنوز باهم کنار نیومدیم،خیلی اخلاقامون متفاوته،بحث ک پیش میاد هر چقدم من ی بار کوتاه بیام اوت باز ادامه میده تا وقتی ک خیلی بالا بگیرا و همه بفهمن

با کمک مشاور. البته منم خیلی صبوری کردم و اینکه جفتمون اشتباهاتمون رو قبول کردیم 

یعنی مشاور میتونه هردومونه متقاعد کنه ک فلان رفتارمکن اشتباست؟ چون من خودم اشتباهامو قبول میکنم ولی اون هیچوقت قبول نمیکنه