2777
2789

اب سرد بگیر روش با دستمال نخی اروم خشک کن پماد سوختگی پای کودکان فیروز خیلی زیاد بزن روش پوشکش نکن یا شل ببند هر یه ساعتم باز کن دوباره پماد بزن

انشالله وقتیم خوب شد بعد مدفوع اگر دستمال مرطوب کشیدی یه اب سریعم بگیر که باعث حساسیت نشه همیشه هم بعد هر بار پوشک عوض کردن کامل پاهاشو پماد ضد سوختگی بزن

استارتر پاي بچت يهويي ك اينجوري نشده كم كم اينجوري شده ديگه حواست كجا بود چرا گذاشتي به اين درجه برس ...

بهتره اول بخونی ببینی نوشتم کی اینجوری شده چرا شماها فکر میکنید خودتون مادر نمونه اید

خدایا شکرت❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشو بعضی بچه ها حساس ترن بعضی ها نیستن واسه همین تعدادی از کاربرا درک نمیکنن فقط تو چند ساعت ...

واقعا متاسفم واسه شعور بعصی کاربرا و خوشحالم از شما کاربرای بادرک و فهم

خدایا شکرت❤❤

ای جان فندق چه زجری میکشه الآن😫

پماد تریامینسولون ان ان رو با پماد کلوتریمازول قاطی کن بزن هروقت عوضش کردی یادت نره قول میدم زودی خوب بشه.هروقت هم شستیش فقط باپارچه نخی خشکش کن💋

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰