2777
2789
فکر کنم بخاطر دستمال مرطوبه

ببرش حتما دکتر پوشکش نکن کنارش بشین زیرش یه چیزی پهن کن دسشویی کرد رو اون بریزه روشم برای این که سرما نخوره پارچه نخی تمیز اصلا شلوار پاش نکن 😞😞من شنیدم پماد کالاندولا ولی خود سر کاری نکن گناه داره بچه 😞

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه؟

ازادارسوختگی شدید بچه خواهر من شده بودیم دکتریه پماددادخیلی خوب بود بدم چایی هم خوبه بزاری سرد بشه باپنبه بزن روش

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
فکر کنم بخاطر دستمال مرطوبه

اصلا دستمال مرطوب استفاده نکن معطر و پوست بچه حساس .....با پنبه و آب همیشه تمیز کن  

خیلی سخته وای فک کن چقدر میسوزه امشب اصلا پوشک نکنی

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .
ببخشید شما چ جور مادری هستین این همه سوخته هواستو بهش ندادی .....خانم شاید کلا ب این مارک مای بی بی ...

تا دیشب فقط قرمز بوده وگرنه نامادری نیستم که نخام بهش برسم

خدایا شکرت❤❤
تا دیشب فقط قرمز بوده وگرنه نامادری نیستم که نخام بهش برسم

ناراحت نشو بعضی بچه ها حساس ترن بعضی ها نیستن واسه همین تعدادی از کاربرا درک نمیکنن فقط تو چند ساعت ممکنه پای بچه تا این اندازه بسوزه