2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم پسره حتی از نزدیک منو ندیده...حتی یه بار یه شهر دیگه بود

خب تو جلسع خواستگاری چیزی نگو ببین اون چیزی میگه اگه پسره پیدات کرد ک نمیکنع ب شوهرت بگو ما راجب گذشته هم حرف نزدیم دروغی بهت نگفتم اگه اون از دوسدختراش گفت توم بگو

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.
پست هاى من كه همه در يك راستا هستن :)) شما رو نميدونم اما سن من از تعيين كردن بد و خوب موضوعات ...

من پست اولتونو ادم سالم ارتباط برقرار نمیکنه خوندم... ببخشید 🌹

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

نه نیازی نیست بازگو کنید... گذشته هر کس ب خودش مربوطه

ممنون من ترسم این بود ک بفهمه 

پسره ن عکسمو داره

ن منو دیده

ن هیچی

توافقی جدا شدیم 

اما باز میترسم.

برا همین دو دل بودم

من کار ب استارتر ندارم(ب خودش ارتباط داره)  ولی واقعا بعضیاتون ی چیزایی میگین ینی هیچ اعتقادی ...

ادم نباید مث هرزه ها باشه ولی اینکه بخوای با کسی ارتباط داشته باشی بنظر من مشکلی نداره اونم فقط یه نفر و با شرایط نه هرکسی

خانم عزیزی که فک میکنی مریم مقدسی ولی رفتارت درحد یه خانم جلسه ایه خاله زنکه من هرکاری تو زندگیم کنم مطمئن باش منو تو قبر خودم میذارن پس سرت تو کار خودت باشه😊
ادم نباید مث هرزه ها باشه ولی اینکه بخوای با کسی ارتباط داشته باشی بنظر من مشکلی نداره اونم فقط یه ن ...

من منظورم حد بیش از حده... 😂😂😂

ما صداش میکنیم (بی غیرت) حالا شما بگو(ی پسر روشن فکر مدرن) 
اس  اصلا با شماره کارت بانکی نمیشه آدرسی از کسی گرفت... ممنوعه

میتونه شماره کارت رو بده بگه این ازم کلاهبرداری کرده

بدون مدرک میتونه؟

اینجوری میتونه بهم برسه و پیدام کنه

ممنون من ترسم این بود ک بفهمه  پسره ن عکسمو داره ن منو دیده ن هیچی توافقی جدا شدیم  ا ...

خب وقتی ندیده شمارو و هیچ نشونی ازتون نداره ترستون بی مورده عزیزم...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

میتونه شماره کارت رو بده بگه این ازم کلاهبرداری کرده بدون مدرک میتونه؟ اینجوری میتونه بهم برسه و پ ...

ن عزیزم نمیتونه

چ کلاهبرداری مگه پولی بهت داده؟؟؟ 

اصن کلاهبرداری ک ب این چیزا نمیگن

ما صداش میکنیم (بی غیرت) حالا شما بگو(ی پسر روشن فکر مدرن) 
من منظورم حد بیش از حده... 😂😂😂

بنظرم همون بیش از حدم اگه با یه نفر و ادم باشه اشکال نداره البته نظرامون مخالفه فک کنم 

خانم عزیزی که فک میکنی مریم مقدسی ولی رفتارت درحد یه خانم جلسه ایه خاله زنکه من هرکاری تو زندگیم کنم مطمئن باش منو تو قبر خودم میذارن پس سرت تو کار خودت باشه😊