2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 103 پست
وای شما خیلی اوپن مایندی من منظور حرفت رو نفهمیدم ینی دخترا باید قبل ازدواج بدن درسته؟؟؟ یا من بد ب ...

بد كه نه

ولى محدود به ادبيات و اگاهى خودتون برداشت كرديد

اما در واقع خير.اينطور نيست 

بايدى وجود نداره

بلكه انسان مالك بدن خودشه 

عه منم اسفندیم تو چندمی

24ام تو‌چیی🤪

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد كه نه ولى محدود به ادبيات و اگاهى خودتون برداشت كرديد اما در واقع خير.اينطور نيست  بايدى ...

آهان شمه خیلی روشن فکری عزیزم

تبریک میگم البته ب من ارتباطی نداره اما کاملا با نظرتون مخالفم

ما صداش میکنیم (بی غیرت) حالا شما بگو(ی پسر روشن فکر مدرن) 

سر دوست پسر داشتن یه مریضی که هنوزم اینجاس بهم گفت هوسباز😐فقط خدا جواب بده و البته قبلشم شفا بده😂

خانم عزیزی که فک میکنی مریم مقدسی ولی رفتارت درحد یه خانم جلسه ایه خاله زنکه من هرکاری تو زندگیم کنم مطمئن باش منو تو قبر خودم میذارن پس سرت تو کار خودت باشه😊
موفق باشيد :))

من الان نفهمیدم پست اول و پستای اخرتون متفاوت بود کلا... دوس پسر داشتن بده یا خوبه؟ 😂

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

گفتم ۵ سال پیش دوست پسر داشتم میخام ب خواستگارم‌ نگم اما میترسم دوست پسر سابقم پیدام کنه از طریق شما ...

اها این که چیزی نبود تاپیکت بترکه شمارتو عوض کن کارتا بانکیتم به اسم شوهر ایندت بگیر

خدا تا پاکم نکردی خاکم نکن

من کار ب استارتر ندارم(ب خودش ارتباط داره) 

ولی واقعا بعضیاتون ی چیزایی میگین

ینی هیچ اعتقادی ب این ندارین ک قبل ازدواج باید خودمون رو حفظ کنیم؟ 

واقعا تا چ حد ب این مرز رسیدین ک میگین مشکلی نیست و نرماله...یا میگین اشکال نداره(من رابطه ی نامشروع رو میگم) 

بابا چراغای روشن فکریتون رو خاموش کنید 

ما صداش میکنیم (بی غیرت) حالا شما بگو(ی پسر روشن فکر مدرن) 
من الان نفهمیدم پست اول و پستای اخرتون متفاوت بود کلا... دوس پسر داشتن بده یا خوبه؟ 😂

پست هاى من كه همه در يك راستا هستن :))

شما رو نميدونم اما سن من از تعيين كردن بد و خوب موضوعات خيلى وقته كه گذشته جانم 

اما اگر منظورتون صحيح يا غلط بودنش و يا موضع بنده در اين مورد هست بايد بگم كه صحيحه :))

بخدا هرچیزی تعادلش خوبه... هرکیم هرکار میکنه اگ بده آدم باید درست تذکر بده نه ک توهین کنه و ابرو ببر ...

من اصلن خوشم نمیاد وقتی کاری می کنم که فقط خودم درگیرشم و یکی دیگه فکر می کنه کار بدیه بهم تذکر بده. به این تذکر میگن فوضولی. 

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

و اینکه بنظرت این موضوع رو به خواستگارمون بگیم؟ ک‌قبلا دوست پسر داشتیم؟

نه نیازی نیست بازگو کنید... گذشته هر کس ب خودش مربوطه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بخدا هرچیزی تعادلش خوبه... هرکیم هرکار میکنه اگ بده آدم باید درست تذکر بده نه ک توهین کنه و ابرو ببر ...

بخدا من دیگه کسی رو قضاوت نمیکنم حتی کارش گناه هم باشه فقط میگم اشتباهه و تاوان داره چون اینجا اجازه ی اینو هم نمیدن نظر مخالف بگی جبهه میگیرن خوب هرکسی عقیده ونظری داره باید احترام گذاشت نمیخواد قبول کنید فقط نظرهرکسی رو محترم بدونید

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰