2777
2789
عنوان

ماماما چیکارکنم بچم سینموبگیره

146 بازدید | 18 پست

پسرم ۳۵روزس دکترش ۷روزه بود گف باید کمکی بخوره شیرت سیرش نمیکنه روزا شیر خودم میدادم شب شیرخشک همچی خوب بود حدودا ۲۰ روزه بود یه دوسه روزی شیرمو نتونستم بهش بدم کلا شیر خشک خورد . بعداز دوسه روز باز اومدم بدمش با ادا شیرمو خورد الانم یک هفته ای میشه بزور بهش میدم حدودا ده تا مک اینا میزنه ول میکنه جیغ میزنه شیشه میخواد ‌ مامانا همه راهی ام امتحان کردم سینمو شیرین کردم با قطره چکون از بغل سینم شیرخشک ریختم دهنش چندتا مک میزنه ول میکنه  توروخدا اگه راهی بلدین بگین . 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

سینه هام نوک هم ندارن از اول سراین مشکل داشتم

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای این مشکل  شیر دوش دستی استفاده کن وقتی دراومد بزار دهنه بچه

امتحان کردم اینم

دادن سینۀ خودتان به کودک در هر وعده از تغذیه، اولین گام برای رفع مشکل است. همچنین کار بعدی‌ای که می‌توانید انجام دهید این است که کشف کنید چرا کودک شما اولویت طبیعی خود برای شیر خوردن کنار گذاشته است. محتمل‌ترین پاسخ این است که او در حین تغذیه از سینۀ مادر، شیر کافی دریافت نمی‌کند. ممکن است نوزاد نتواند به خوبی دهانش را به دور سینه چفت کند یا شاید با کمبود شیر مادر مواجه باشید و نوزاد نتواند به اندازۀ کافی شیر بخورد یا در رفلکس خروج شیر مشکلی وجود دارد. در چنین وضعیتی بهتر استن برای مشاوره با پزشک خود یا پزشک کودکتان تماس بگیرید.

همچنین پزشکان توصیه می‌کنند تا قبل از یک ماهگی نوزادتان که روال شیردهی به ‌خوبی تثبیت نشده، بهتر است از دادن شیشه‌شیر و همچنین پستانک به کودک خودداری کنید، به ویژه اگر کودک شما در یادگیری به دهان گرفتن سینه و مکیدن درست مشکلی دارد. این بدان معنی نیست که نباید هیچ‌وقت از پستانک یا شیشه‌شیر استفاده کنید، بلکه به مرور و بعد از تثبیت شیردهی، مکیدن گهگاه پستانک می‌تواند کودک را آرام کند و همچنین به دلایل مختلف مثل نبودن شما در خانه یا تجربۀ شیردهی توسط پدر کودک و گاهی برای همراهی کودکان دیگر می‌توانید گاهی از شیر دوشیده‌شدۀ خودتان در شیشه‌شیر برای تغذیۀ نوزاد استفاده کنید.

امتحان کردم اینم

عزیزم شرایط منم مثل شماست بچم دوماهشه .من کلا شیرمم کم بود ازاول .بچه من۲ماهشه دیگه کلا شیرخشک میخوره نهایتا منم دوتاسینه موبدوشم دوبار درروز بشه۴۰سی سی دیگه کاریش نمیشه کرد

امتحان کردم اینم

باید  چند دقیقه استفادش کنی تاخوب درش بیاری اونوقت  بزاری دهنش  اما به مرور جواب میده.

میتونی باقاشق کوپولو یا قطره چکون بهش شیر خودت و شیرخشک رو بدی تا یکم علاقش به شیشه کمترشه.

شیشه احتماا سریعتر سیرش کرده.نوع سر شیشه رو عوض کن  طوری که خیلی کم بیاد ازش    هم شی ...

اونت داره . چیکارکنم اونت سرشیشه اش خودش سوراخه

توی خواب شروع کن بهش بده وگرسنه بذارش فقط شیرخودتوبده،شیشه بچه روتنبل میکنه سینتونمیگیره دیگه کلاشیش ...

جیغ میزنه اخه چیکارکنم😥

باید  چند دقیقه استفادش کنی تاخوب درش بیاری اونوقت  بزاری دهنش  اما به مرور جواب میده ...

اخه ب مزه نیس ک بگم از مزه شیر من بدش اومده بخاطر زورش میاد میک بزنه مشکل  اینه

دادن سینۀ خودتان به کودک در هر وعده از تغذیه، اولین گام برای رفع مشکل است. همچنین کار بعدی‌ای که می‌ ...

پسرمن زورش میاد مک بزنه مشکلش فقط اینه

عزیزم شرایط منم مثل شماست بچم دوماهشه .من کلا شیرمم کم بود ازاول .بچه من۲ماهشه دیگه کلا شیرخشک میخور ...

اخه بچه من آلرژی ب شیر گاو هم داره شیرخشک ب تنهایی بهش نمیوفته😪