2777
2789

من هفته ۴۰ بارداری هستم امروز رفتم بیمارستان بستریم نکردن ..الان رفتم دسشویی لک قهوه ای روی لباس زیرم بود یکم بود ..الان این نشانه زایمانه؟برم بیمارستان؟یا اگه تکرار شد برم بیمارستان

تمام دنیام ♡♡همسرم وپسرم♡♡❤❤❤

برو بینارستان بگو واااای دلم

واااای کمرم

اگ گفتن برو خونه

بگو میرم ولی هرچی شد مسئولیتش با شماست

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چقد سخته 😫😫😫😫من ۴۲ زایمان کردم

چهل ودو میشه نه ماه ونه روز کامل ؟طبیعی بودی  

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

برو بینارستان بگو واااای دلم واااای کمرم اگ گفتن برو خونه بگو میرم ولی هرچی شد مسئولیتش با شماست

خیلی بیشعورن واقعا بستری کنین دیگه...الان صبر کنم دردام شروع بشه بعد برم؟ یا نه

احتمالا وقتته امشب رو اماده باش..ایشالا راحت زایمان کنی و بغلش کنی

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
وای چقد سخته 😫😫😫😫من ۴۲ زایمان کردم

خیلی سخته تا ۴۲ صبر کنی واقعا وزن بچه ها اخه خیلی باالا میره واسه طبیعی سخت میشه😣😣وزن بچه شما چند بود؟

خیلی بیشعورن واقعا بستری کنین دیگه...الان صبر کنم دردام شروع بشه بعد برم؟ یا نه

اره اونجوری خیلی بهتره خیلی خیلی پیاده روی کن..اثرش زیادتره رحمت باز میشه و راحت دنیا میاد

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍