2777
2789
عنوان

واسه خواهرم خواستگار اومد بعد رفتن گفتن جوابشون منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 5204 بازدید | 186 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین سوالارو زنگبزن از خود پسره بپرس...چهارتا حرفم بش بزن پرو

من سنم کمه بزرگترا باید حرف بزنن 

در ضمن ما جواب مثبت نداده بودیم 

اگر زنگ بزنیم فک میکنن از نظر ما همه چی تموم شده بوده

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...
ان شاء الله چوبشو بخورن.  شما هم. خواهر من هم همیشه دلتون شاد باشه

ممنون عزیزم ان شالله خواهرتم فراموش میکنه یکی ده برابر بهتر ازین اقا نصیبش میشه،فقط کنارش باش باهاش همدرد باش

ان شاء الله 

یه مورد مشابه اومد خواستگاری خواهرم دلشو شکست سال ۸۵

خواهرم انقدر مهربون بود من گریه کردم اونشب ناز منو میکشید

ولی شوهرش الان زبانزد فامیله

وزنم در اول پاییز نود و هشت: ۸۵ کیلو 💖 وزن الانم: ۷۷کیلو 💛 وزنم در تحویل سال نود و نه: ۷۳ کیلو 💜 وزنم در تولد سی و پنج سالگیم: ۶۳ کیلو 💚

اخی عزیزم خواهرتو درک میکنم ، باز خوبه تقریبا یک سال الاف شده منو بگو 3 سااال ، البته من بهش جواب منفی دادم چون رفتارشون خوب نبود تو جلسه خواستگاری اما دلم از لینجا پره که حای نگفت صیر کن درست میشه هیچ تلاشی نکرد انگار خودشو اماده کرده بود جلومو نگرفت اما من باهاش صداقت داشتم عشقم پاک بود اون شاید براش مهم نبود که انقدر راحت نه رو پذیرفت حتی طلبکارم شد توقع داشت با اون رفتار جواب مثبت بدم خانواده منم نهایت احترام گذاشتن تو جلسه اما نمیدونم چی بگیم تفاوت فرهنگی داشتم مرد نبود مستقل نبود خدا خودش جواب ادمای بد ذات میده خیالت راحت

اره با پسر عموم.اونم فک کنم ازدواج کرده ازش خبر ندارم.بعد اون قضیه چن باری بهم زنگ زد ولی یهو برای ه ...

خوشبخت باشی ان شاء الله 

برای خواهر من هم دعا کن دلش اروم بگیره زودتر ازدواج کنه اون اقا رو فراموش کنه

ابجیم اصلا اونجور نیست همیشه در شرایط عادی هم بیشتر وقتا تو اتاقش میمونه 😔

اینجوری خیلی سخته باور کن اشکم دراومد منم خیلی تودار بودم همش تو اتاق ،سعی کن تنهاش نذاری با هم بیرون زیاد برین البته خواهرت سرش گرمه چون شاغله زودتر میتونه فراموش کنه سخت نگیرین ان شالله درست میشه

عزیزم خییلی سخته واسه خواهرت و خوش بحالش ک شمارو کنارش داره  منم چند وقت این اتفاق واسم افتاد ...

خواهرم زیاد با من راحت نیست 

و زیاد هم اهل حرف زدن نیس احساساتیه همه چیو میریزه تو خودش اما میدونیم دلش شکست. 

ما غصمون واسه همینه فقط

ازدواج کردی؟  اون اقا چی شد؟! اونا چیو بهونه کردن گفتن نه؟!

آره سه تا بچه دارم اصلا ازش خبر ندارم اونا هم همین دوری  راهو و چرت و پرتا.....شما هم غصه نخور ما از حکمت خدا خبر نداریم.

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
خوشبخت باشی ان شاء الله  برای خواهر من هم دعا کن دلش اروم بگیره زودتر ازدواج کنه اون اقا رو فر ...

ایشالا ازدواج میکنه بابهتر از اون .روزای سختی داره تنهاش نزارید بیرون ببریدش خونه حالشو بدتر میکنه سرشو گرم کنید.خداازشون نگذره ک بااحساسات مردم بازی میکنن

حرفاشون ک بهانه بوده....فقط باید خواهرت از پسره دلیلشو بپزسه و بعد کات

پرسیده 

حرف زدن

فقط میگن راه دوره 

اتفاقا خواهرم با خواهر پسره بد حرف زد اگر چیزه دیگه ای بود دختره میگف به خواهرم