2777
2789
عنوان

واسه خواهرم خواستگار اومد بعد رفتن گفتن جوابشون منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 5204 بازدید | 186 پست
ازدواج کردی؟  اون اقا چی شد

اره با پسر عموم.اونم فک کنم ازدواج کرده ازش خبر ندارم.بعد اون قضیه چن باری بهم زنگ زد ولی یهو برای همیشه خطمو خاموش کردم .خیلی روزای سختی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خییلی سخته واسه خواهرت و خوش بحالش ک شمارو کنارش داره 

منم چند وقت این اتفاق واسم افتاد البته دوست اونجوری نبودیم از اول آشنایی خانوادگی  بود و سه چار ماه ارتباط و هممممه چیز اوکی ولی یهو با ی تلفن همه چیز بهم خورد با اینکه قبلش من جواب منفی دادم ولی منصرفم کرد بس ک حرف زد!!!

شما فقط کنار خواهرت باش و موقعیت خوبشو و اخلاق و قیافه و کار و سن و ...رو براش یادآوری کن ک با داشتن اینا میتونه با ی پسر خیلی عالی آشنا بشه و ازدواج کنه بگو آخه آدمی ک واسه ی مسیله مثل ازدواج میگه راه دوره و بنزین تموم کردیم و...اصلا ارزش غصه خوردن نداره ولی خب این حال و  احوال طبیعیه دیگه،ی وابستگی بوده ک باید تموم بشه فقط نذارید با کش دادن قضیه و دوباره زنگ و پیام و اینا خواهرت بیشتر ضربه بخوره و موقعیتای خوبی ک ممکنه براش پیش بیاد از دست بده و ی جا ببینه دیگه نه اینو داره و نه اونو

ان شاء الله 

هنوز که هنوزه میگه من نمیخاستمش دلمو شکستن الانم کسیو‌تو خونه راه نمیده واسع خواستگاری😞

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
به نظرم خواهرت باید  یه تماس با پسره بگیره و خیلی منطقی و بدون احساسی شدن بگه دوست دارم دلیل وا ...

همین کارو کرده خواهر پسره هم زنگ زد 

حرفشون فقط یه چیزه میگن راه دوره 

منم حرصم میگیره خب از اول میدونستن دیگ. از اول میگفتن پسرشون بیخیال خواهر من میشد بگاینجوری هم خواهرم وابسته ودلبسته اون اقا نمیشد ک دلش بشکنه

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...
فداتشم عزیزم ممنونم چشم براش دعا میکنم کامل حالشو درک میکنم چون خودم یه هفته به عقدم همه چیز یهویی ...

همه چی به خواست خداست 

اما خدا خودش جواب دل شکسته خواهرمو بده

خوشبخت میشه عزیزم جواب دل شکستشو خدا میده ،ببین با من بدتر کردن اومدن خواستگاری صورت نوشتن بعله برون ...

ان شاء الله چوبشو بخورن. 

شما هم. خواهر من هم همیشه دلتون شاد باشه 

خیلی سخته خیلی سعی کن کنار خواهرت باشی طوری که باهات راحت باشه دردو دل کنه نه بخاطر اینکه شما ناراحت ...

ابجیم اصلا اونجور نیست

همیشه در شرایط عادی هم بیشتر وقتا تو اتاقش میمونه 😔

یعنی چی راه دوره مگه قراره مدام برن و بیان؟؟یه آزمایش و یه عقد و بعدم عروسی رو هم شاید سه چهار بار..بعدشم مگه اینا مسافرت نرفتن تا حالا.فکر کنن دارن  میرن تفریح .چقدم گیلان خوشگله..به نظر من اونا دست پیش گرفتن ک پس نیفتن..یعنی قبل از اینکه جواب منفی بشنون خودشون جواب رد دادن.بیشترم مادر شوهره پرش کرده

آخرین سنگر سکوته