2777
2789
عنوان

واسه خواهرم خواستگار اومد بعد رفتن گفتن جوابشون منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 5198 بازدید | 186 پست
ناراحتی نداره یه جا خوندم یه روز یکی میاد تو زندگیت که از همه ی کسایی که ترکت کردن تشکر میکنی

اگه نیومد چی؟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
خداروشکر بهم خورد پسری که نتونه جلو خانوادش واسته بگه همینو میخوام مرد زندگی نی بچه ننس این چیزا ا ...

اره 

اما خب خانوادش چرا از همون 6.7 ماه پیش چرا نگفتن نه 

اینهمه امیدواری دادن به خواهرم الان گفتن نه 😔

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید خوشحال باشید که وصلت صورت نگرفته چون شما طبق گفته هاتون مشکل نداشتید مشکل بی شعوری خانواده داماد بوده پس خوشحال باشید که با ی خانواده بی شعور و بی فکر وصلت نکردید خواهرتونم با شرایطی که داره مطمئن باشید ی ازدواج موفق خواهد داشت چون سنی هم نداره

این ماجرا برای منم پیش اومد البته بدتر از شما سه روز قبل عقد گفتن جواب ما منفیه اون موقها از خدا مرگمو میخواستم چون ابرو م همه جا رفته بود....ولی الان خدا رو هزار بار شکر میکنم که نشد....ایشالا قسمت بهتری در پیشه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
عزیزم😔 میفهممت منم حال آبجیم خوب نباشه،حال خودمم خرابه ایشالا خوشبخت میشه 

ان شاء الله 

دعا کنین زودتر یه نفر بیاد تو زندگیش اون اقا رو فراموش کنه

اخه چه اتفاقی اصلا نمیتونم درک کنمشون

شعورشون در همین حد بوده هیچ اتفاقی هم نیوفتاده خواهرت باید بگه در حد من نبودن سطحشون فرهنگشون زیر صفر بهتر

کاربر lida30 هستم عضویت اردیبهشت ۹۶ ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون خویش  بعد از این میزان خود شو  تاشوی موزون خویش
اره  اما خب خانوادش چرا از همون 6.7 ماه پیش چرا نگفتن نه  اینهمه امیدواری دادن به خوا ...

عزیزم چرا اینجوری فک میکنی

خواهرت اگه گریه میکه چون دلش شکسته وگرنه هول ازواح نداره که

داره کار میکنه مستقلم هست 

چس کلاس گزاشتن به درک

خاک برسرشون بی فرهنگا،با منم همچین شد یکم متفاوت تر خدا از همچین آدمایی نگذره من که بعد اینهمه سال نه تونستم فراموش کنم نه ببخشمشون ،هروقت اشکام یادم میاد سختیهایی که کشیدم گریه هایی که کردم دلم میگیره به حال خودم زار میزنم

حتما تو تحقیقات کسی چیزی گفتع یا خوششون نیومده

از تحقیقات مطمئنم ک همه تعزیف کردن 

پسره و خواهرم هم 10 12 بار باهم رفتن بیرون خواهر ومادرش هم عکس ابجیمو دیده بودن 

برای منم پیش اومده تو ماه رمضون اومدن خواستگاری همه  چی هم خوب پیش رفت قرار شد بعد ماه رمضون بیان برای عقد.ضمن اینکه ما سه ساااال لیلی و مجنون بودیم.لیلی و مجنونااااااـ هعی.بیخیال میگذره