2777
2789
عنوان

بچه ها تو یه رابطم بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 79 پست

به ازدواجتون فکر کن. 

هیچی ندارید. ارزوی عروسی به دلت مونده. صاحب خونه سر برج میاد در خونتون. خونه نشین شدی.با پسرای اقوامتون نمیتونی حتی سلام علیک کنی. هیچ مجالسی نمیتونی شرکت کنی. گوشه گیر میشی. دلت مسافرت میخواد پول نداری. دلت بچه میخواد پول پوشکشو نداری. هر کسی عروسی میکنه حسرت میکشی که چرا من طلا و عروسی و ..... نداشتم. اینا میشن عامل اختلاف..... همیشه که اعتیاد عامل اختلاف نیس

به ازدواجتون فکر کن.  هیچی ندارید. ارزوی عروسی به دلت مونده. صاحب خونه سر برج میاد در خونتون. ...

واقعا همینطوره. 

پول نباشه نمیشه زندگی کرد. من تو خونه بابامم خیلی راحت نبودم 

خودم که کتر کردم دیگه هرچی خواستم. خریدم

دیگه نمیخوام خونه شوهرمم سختی بکشم 

حتی شده کلا شوهر نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ببخش خیلی حرف زدم. خونه داریم ، شوهرمم سرکاره، خودمم معلمم سال اولمه.....اما آرزوی یه پراید دارم، دوساله ازدواج کردم مسافرت نرفتم، طلا نخریدم ولی حسرتشو دارم، همه اینا رو تحمل میکنم چون شوهرم فقط فقط فقط اخلاق داره وتلاش میکنه برام

وای ببخش خیلی حرف زدم. خونه داریم ، شوهرمم سرکاره، خودمم معلمم سال اولمه.....اما آرزوی یه پراید دارم ...

اینم میگفت من تلاشمو. میکنم و حساسیتامم واسه الانه . . . بعدا که بشناسمت اینطوری نیستم دیگه

اخلاقش خوبه فقط احترام میذاره و اینا 

از معیارام خیلی دوره خودم امروز تصمیممو گرفته بودم 

ولی خواستم مشورتم بکنم 

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم

واقعا همینطوره.  پول نباشه نمیشه زندگی کرد. من تو خونه بابامم خیلی راحت نبودم  خودم که ک ...

آفرین تو دختر به روز و موفقی هستی نزار کسی بال و پرت رو بچینه. عاشق کسی شو که بهت بال پرواز بده. باورت داشته باشه. بهت اعتماد کنه. یه قدم هلت بده جلو . نه اینکه مث زنای دوران قدیم بزنه تو سرت و محدودت کنه و بگه تو باید با شرایط بد من بسازی و هرکاری هم گفتم انجام بدی و جیک نزنی. این فرد خودخواه نیس؟آیا برای ازدواج مناسبه؟ 

به خدا توکل کن موفق باشی. شبت زیبا

استارتر شماره مامانت رو بده بهش زنگ بزنم تو رو تو خونه حبس كنه نزاره از خونه بيرون بري با اين انتخابت 

اصلا همين كه ول و بيكار همش تو رو زير نظر داشته از همشون بدتر اقا چه خوش اشتهام هست 

اون خوب هدف گرفته ازش تير اندازي ياد ميگرفتي 

مهربون؟؟؟؟؟؟ 

ميشه يه تعريفي از مهربوني تو يه خط بنويسي؟ 

استارتر شماره مامانت رو بده بهش زنگ بزنم تو رو تو خونه حبس كنه نزاره از خونه بيرون بري با اين انتخاب ...

مهربون ازین لحاظ گفتم که هوامو داره و چند حا رفتم. مصاحبه کاری باهام اومدو. 

خیلی ازم تعریف میکنه و.... 

منم گفتم باهاش اشنا شم 

باز حساسیتشو. میشد تحمل کرد یجوری چون خودمم خیییلی سر بزیر و متعهدم 

ولی پریشب اب پاکیو ریخت رو دستم که پول نداره 

و گفت درست میشه دلم روشنه کار پیدا کنم تا شیش ماه دیگه میام خواستگاریت دوسال دیگم عروسی 

این تجربه من هستش

بعد چندین سال موندن به پای کسی که باهاش در ارتباط بودم فقط و فقط روزای عمرمو کنارش حروم کردم کار نداشت فقط از من توقع صبر داشت یک قدم هم برنداشت برای آینده ی مشترک!!!!!!!

دقیقا توضیحاتت منو یاد گذشته ام انداخت 

عمرتو روزایی که میتونی خوشحال و بی فکر بیهوده بگذرونی رو کنارش از دست میدی فقط

الان هم سنتی ازدواج کردم خیلی هم راضی ام

"خدایــــا شکـــرت"     
من روزای بدی رو بخاطرش پشت سر گذاشتم الهی بهترین ها برات رقم بخوره

سلام ارزو جون.  مرسی از نظرت 

دیشب باهاش خیلی سرد برخورد کردم 

ننیدونم سرد برخورد کنم که زده شه.  با مستقیم مشکلاتشو بهش بگم. 

ولی مستقیم بگم خیلی بهش برمیخوره بگم نه پول داری نه تحصیلات نه کار.  هم برمیخوره و ناراحت میشه هم ممکنه صدتا توجیه بیاره 

نمیدونم دقیقا چی بهش بگم

یعنی من اهل بحث کردن نیستم ولی تو هفته پنج بارشو با این بحث میکنم. اخرشم به من میگه تو خودخواهیو این حرفا

اینقد زورم میگیره از حرفاش و حرص میخورم.  با اینکه دوسش ندارم ولی چند بار اشکمو دراورده 

تو اینستام ده روز پیش حالم گرفته بود یکی دو ساعتی کلیپ دیدم

اومد گفت چقد میری اینستا دلت گرفت بیا با من خرف بزن منو اصلا نمیبینی اینستارو. ترجیح میدی 

که اخر پاک کردم از حرصم

یه همایش رفتم از طرف کارم برای سئوی سایت. 

با مدیرم رفتم بنده خدا زنم داره اقلا اونجور ادمی نیست

بعد ایینقد ناراحت شد گفت چرا رفتیو نذار کاسه صبرمون لبریز  بشه. حالا کار باشه دلیل نمیشه بری خلاصه کلب حرصم داد  .  گفت حقم به تو میدما ولی من دست خودم تیست به نجابتتم شک ندارم

خودشم خخیلی ادعای تعهدش میشه میگه من سرم بره خیانت نمیکنم.  از وقتی با من دوست شده تولدو دورهمیو اینا نرفته.  من دلیل اصلی موندنم باهاش همینه که خیانت نکنه. چون از خیانت میترسم

گوشیمو چک میکنه.  خداشاهده من تو این دو سه ماه با هییچ پسری حرف نزدم هرکیم پیام داده زودی نخونده پاک کردم 

چند وقت پیش یه چیزی دیدم تو گوشیش واسه همون کات کردم 

استوری یکی از دوستای قدمیمیشو. که میگفا دوست دختر دوستش بودرو ریپلای کرده بود 

نوشته بود چه دختراای چه عکااسییی 

اونو دیدم ابنقد اعصابم خورد شد از ماشین پیاده شدم اومد دنبالم گفت غلط کردم بچگی کردم بخدا منظوری پشتش نبوذ.....  خلاصه من باهاش قهر کردم 

فرداس بعد کار اومد دنبالم بزور راضیم کرد که دیگه تکرار نمیشه 

بهش گفتم من تنها دلخوشیم از تو رفتار متعهدت بود که اونم اینکارو کردی

خلاقه اونم گذست و بازم بحثای مختلف هرشب. 

ارش سه روز پیش حرف پس اندازو کشیدم وسط و باقی ماجرا.  که دیگه امیدی ندارم

یسری ایرادای ریزم. چند روز پیش از یچیز تو ظاهرم گرفت که تمممام کمال از چشمم افتاد.  با خودم گفتم والا چه پروعه فک میکنه چخبره.  موقع شال درست کردنم پشت گردنم که معلوم شد.  پشت گردم موی کرکی داره یکم مول بقیه دخترای سبزه و. گندمی 

بهم تو. ماشین با خنده گفت کرکییی. 

بعد گفت بدنت نداشته باشه هاا!!!! 

اینقد زورمم گرفت که نگو

یه تعریفم از دهنش نمیاد بیرون بگه خوشگلی خیلیا بهم قبلنا گفتن خوشگل 

اینم  از اخلاقم تعریف میکنه ها.  از موهام و اینا 

ولی تاحالا نشده به خودم برسم بگه خوب شدی 

خلاصه سرتو دراوردم عزیزم 

اینقد ذهنم شلوغه که نگو

به نظر من الان اون چی فکر میکنه و چطوری برخورد میکنه مهم نیست عزیزم

بهش بگو تواین مدتی که با هم درارتباط بودیم ی سری رفتارایی ازت دیدم که فهمیدم برای آینده و زندگی مشترک به درد هم نمیخوریم و تمام

هیچ توضیحی هم لازم نیست بهش بدی

اگر خیلی پافشاری کرد بگو برای من همه چیز تمام شدست و بس

دیگه هم جوابشو نده اگه تونستی به ی بهانه ای هم خطتو عوض کن.

میدونم گفتنش اسونه ولی عمل کردنش واسه کسی که تورابطه بوده و حس و عادتی هم داشته به طرف مقابلش سخته ولی سختیش نهایتاً یکی دو ماه اولش خواهد بود بعدش واسه ی عمر راحت میشی

"خدایــــا شکـــرت"