2777
2789
عنوان

بچه ها تو یه رابطم بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 79 پست

از من میشنوی کلا تمام کن اون هیچی نداره که عمرت تلف کنی دنبال کیس مناسب باسسه

شوهرم کارمتد رسمی حقوقشم خوبه چندماه نامزدیم به زور با وام ازوواج داریم جهاز میخریم بااین گرونی 

بازم من ناراحتم اونطور گه دلم میخاد خرج نمیکنم چندسال بعد میتونم بعد تمام شدن قسط و قرص راحت زندگی کنم

یا  ودود ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دیگه چجوریه شوهر من داره ۲۲ سالش میشه کل خانوادشو میگردونه با من و بچم بازم من نظری ندارم دهنم 🤫

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
راستی مدرکم ندارع.  دانشگاه رفته ول کرده.  میترسم کلا ادم بی مسئولیتی باشه. چون تا الان ک ...

بنظرم ردش کن

سنی نداری ک بخای ب هرکی جواب مثبت بدی

بیمسئولیته ک چشمش دنبال وام ازدواجه!

من جاتو باشم ولش میکنم زندگی سخته تو این گرونی

عروسی مگه میشه نگیری

مهربونیش ک عادیه میخاد مخت بزنه 

تو عقد و زیر یک سقف نشون میدن چه ادمی هستن

همه اینجورن

ببین چندساله کار میکنه؟ همش همین رستوران بوده؟ چرا انشگاهو ول کرده ؟ خوشی یا بی پولی یا تنبلی؟ خانوادش حمایتش نمیکنن؟

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

من حس میکنم تو باهاش رابطه داشتی الان تو دوراهی هستی 

اخه مگه ادم احمقه بیاد نظر سنجی بگیره بمونه تو این رابطه یانه مشخصه که نباید موند خیلی پررو پر ادعام هست 

سیفون بکشن روش تا دیرررر نشدههه