2777
2789
عنوان

بچه ها تو یه رابطم بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 79 پست
خواهرانه بهت میگم این پسر میخواد محدودت کنه و بعد از ازدواج که آتیش عشقش خوابید عصبی مزاج بودنشو نشو ...

اره خیلی حساسه.  سر چیزای بیخودی بحث. میکنه ااینقد حرصم داده که نگو

من تاحالا از دست هیچ پسری حرص نخورده بودم. 

انلاینیمم چک میکنه همش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من اصلا برام مهم نیست بود و نبودنش خودشم میدونه بهش حسی ندارم فقطط میترسم عجله کنم و رد کنم  ...

اتفاقا همچین کیس مزخرفیو سریع عجله کن رد کن وگرنه خونه خرابت میکنه 

با خودت رو راست باش. زندگی خودته. به خودت بگو من دلم میخواد برم سرکار مستقل باشم، دلم میخواد خودمو توی لباس عروسی ببینم، دلم میخواد بعد از ازدواج خونه و ماشین داشته باشم، دلم میخواد شوهرم بهم اعتماد داشته باشه حتی اگه فالوورام همه پسر باشن، دلم میخواد خودمممممممم باشم نه مجسمه شوهرم

خواستگاری که مطمئنم میاد شک ندارم  میگه من که مطمئنم مگر اینکه تو نخوای  منم که اصلا با ...

ببخشید حرفمو رک میزنم.تقریبا ۹۰ درصد بچه ها میگن کارتون اشتباهه و کات کنید...احساسم اینه که شما به خودتون دروغ میگید و یا دوستش داری و یا وابسته شدی...چون باز هم در جواب بچه ها مقاومت میکنی و دوست داری یه جورهایی رابطه ت رو ادامه بدی...ولی عزیزم من رک بهت میگم بزرگترین اشتباه زندگیت رو میکنی اگه با این آقا با این شرایط ادامه بدی....والسلام

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙
با خودت رو راست باش. زندگی خودته. به خودت بگو من دلم میخواد برم سرکار مستقل باشم، دلم میخواد خودمو ت ...

من فقط بخاطر این توقع مالی بالا ندارم ـ که وضع مالی خودمونم جالب نیست یعنی جههیزیه انچنانی نمیتپنم بدم. مگر با پس انداز خودم تا دو سال دیگه

بهش جواب رد بده اونوقت متوجه میشی چقدر بد دهن، بد بین و عصبیه. من با چنین آدمی بودم.

بعدشم میخواد آبروتو ببره. رسوات میکنه همه جا. ادعای عاشقی میکنه ولی جیگرتو خون میکنه

حیفه انسان خودشو با چنین ادمی پیر کنه. عاقل باش و کات کن

بهش جواب رد بده اونوقت متوجه میشی چقدر بد دهن، بد بین و عصبیه. من با چنین آدمی بودم. بعدشم میخواد آ ...

بد دهن نیست میگم دو دفعه جددی باهاش کات کردم. فقط اومد اصرار کرد 

ولی به زودی باهاش کات میکنم

فقط ازین عذاب وجدان دارم که روم حساب کرده میگه دیگه فک میکنم زنمی

کاش باهاش راجع به اینذه حرف نمیزدم 

اخه اونموقع نمیدونستم هییچ پس اندازی نداره

من فقط بخاطر این توقع مالی بالا ندارم ـ که وضع مالی خودمونم جالب نیست یعنی جههیزیه انچنانی نمیتپنم ب ...

بخاطر جهزیه و شرایط مالی خانوادت خودتو بدبخت نکن. خیلی از پسرا هستن بخاطر خودت باهات ازدواج کنن نه جهزیه.

جهزیه جور میشه ولی ازدواج بد پیرت میکنه

[QUOTE=121468291

بابا ول کن ملت الان بعد ده سال زندگی و سه تا بچه جدا میشن تو بخاطر چندتا حرف احساساتی ناراحتی؟

دوستم با پسری بود باهاش اسم بچه هاشونم انتخاب کرده بودن. فهمید به دردش نمیخوره ول کرد

[QUOTE=121468291  بابا ول کن ملت الان بعد ده سال زندگی و سه تا بچه جدا میشن تو بخاطر چندتا حرف ...

مرسی مهسا جون 

راست میگی 

تازه جالبیش اینه من اصلا ادم احساسی نیستم 

ولی گیر کردم 

البته من پریشب فهمیدم پول ندداره کلا ازونموقع رفتم تو فکر 

قبلش گفتم شاید داره.  خانوادشم کمک میکنن 

کارم بزوذی پیدا میشه