2777
2789

خیلی یهویی تصمیم به عقد گرفتیم صورتم لاغر هست و داغون 

بنظرم ژل و فیلر چند وقت کبودی و ... داره 

توی دو روز درست میشه؟ 

حجم دهیش چطوره

توصیه‌تون چیه بهم

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی دو روز دیگه عقده؟

با امروز ۳ روز دیگه🥲🥲

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

هیچ وقت سمت فیلر نرو و اگه دکتری خواست فیلر بزنه بدون کارش حرفه ای نیس. ژل بهتره‌.

عزیزم هیچ تجربه ای ندارم 

شما داری؟ 

با امروز ۳ روز دیگه🥲🥲

فک نکنم ارزش ریسک داشته باشه احتمال زیاد کبود شه،لا آرایشگرت صحبت کن یکسری کنه پرتر دیده شی گلم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
هیچ وقت سمت فیلر نرو و اگه دکتری خواست فیلر بزنه بدون کارش حرفه ای نیس. ژل بهتره‌.

واقعا؟میگفتن برای چروک زیر چشم فیلر بهتره؟من سر در نمیارم زیر چشمم گود شده خواستم بزنم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
فک نکنم ارزش ریسک داشته باشه احتمال زیاد کبود شه،لا آرایشگرت صحبت کن یکسری کنه پرتر دیده شی گلم

کبودی رو میشه با ارایش کاور کرد 

صورتم خیلی لاغره با ارایش درست نمیشه 

عزیزم هیچ تجربه ای ندارم شما داری؟

ببین فیلر اینجوریه که به مرور داخل بافت سر نفوذ میکنه و حجمش چند برابر میشه و چیز فاجعه امیزیه.

ولی ژل اگه کیفیت عالی بزنی، می‌تونی بعدا آنزیم تزریق کنی تا آب بشه. ولی بازم پوستت شل میشه و تا جایی که میتونی نزن. 

دیگه خیلی مجبور شدی، با کیفیت ترین مارک ژل رو پیش دکتر متخصص بزن.  

یه خانمه ژل گونه زده بود اومده بود پایین کنار فکش و عروسی پسرش بود خیلی بد شده بود. اگه بتونی نزنی بهتره. اینکه گفتم رو توی اینترنت سرچ کن ببین ؛ همون آرایشگری که میکاپش کرد فیلمشو گذاشت 

خیلی مهمه کجا بری و چه مارکی بزنی و یه موقه فیلر نباشه. 

ببین فیلر اینجوریه که به مرور داخل بافت سر نفوذ میکنه و حجمش چند برابر میشه و چیز فاجعه امیزیه.ولی ژ ...

قک کنم فیلر که بهتره لاقل جذب میشه 

اخه اطرافم دیدم فیلر میزنن بعدش سریع جذب میشه 

قک کنم فیلر که بهتره لاقل جذب میشه اخه اطرافم دیدم فیلر میزنن بعدش سریع جذب میشه

جذب چی؟ 

فیلر از بین نمیره اصلا‌. جذبم نمیشه و نمیشه با آنزیم آبش کرد. پشیمون بشی یا بدشکل بشه اگه روی صورتت باشه که مجبوری سوراخ کنی صورتتو تا بتونی درش بیاری ؛ ولی ممکنه رفته باشه توی سرت و حتی بهش دسترسی نداشته باشی و فقط ضرر و فرم بدش مونده باشه

ببین فیلر اینجوریه که به مرور داخل بافت سر نفوذ میکنه و حجمش چند برابر میشه و چیز فاجعه امیزیه.ولی ژ ...

واقعا از نظر من فیلر و ژل و چربی و ... خیلی مضرخفن 

ببین تا دو سه سال همه چی خیلی خوبه خیلی خوشگل میشی ولی امان از بعدش ...

واقعا از نظر من فیلر و ژل و چربی و ... خیلی مضرخفن ببین تا دو سه سال همه چی خیلی خوبه خیلی خوشگل میش ...

یه بار بزنه مجبوره تا آخر عمر تجدید کنه 

آره. خود عضلات هم شل ضعیف میشن جون فعالیت ندارن؛ عضلاتی که روش ژل بزنی بعد از چن سال آب میشن و دوباره جای اون عضله رو مجبورن با ژل پر کنن و بعد از دو سه بار تکرار این کار، صورت خیلی بد میشه.