2777
2789
عنوان

بچه ها تو یه رابطم بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 79 پست
بی شوهر که نمیمونم. چیزی کم ندارم.  ولی خیلی گیره میگه جونم به جونت بنده

خدا شکر خودت میدونی همه این چیزا رو اونوق کات نمیکنی ،،،  ببین گلم اصلا دیگه بهش رو نده وگرنه بیچاره میشی اینجور ادما فقط نیاز عاطفی دارن  پسفردا ازدواج کنی  احساساتش فراموشش میشه همچی یادش میره ،،، ببین دقیقا من یه دوستی داشتم یه پسره دیونه وار دوسش داشت،،  هی بش میگف زنم نشی خودکشی میکنم خلاصه زنش شد هیچیم نداشتا با پول خودش زندگیرو میچرخوند اخرش پسره با کتک از خونه ای که خرجیشو خودش میداد انداخت بیرون،، پوستشم کندو طلاقش داد،، انقدر دوستم با سن کم پیر شده که عمرا دیگه کسی بگیردش ،،،  شمام با اینده خودت بازی نکن  آینده رو ببین این چیزا گذراس

خدا شکر خودت میدونی همه این چیزا رو اونوق کات نمیکنی ،،،  ببین گلم اصلا دیگه بهش رو نده و ...

سه چهار روز در هفته میاد میبرتم بیرون.  منو میرسونه خونخ

بدبختی خونمونم بلده

خوبیش اینه وابستش نشدم اصصصلا

ولی میدونم ول کن نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ماشینو داره.  دو سه تا تو خونشون دارن  من تا حالا روم نشده بپرسم بابات جقد پول داره ف ...

ببین ب نظرم باهاش رک باش.مثلا بهش بگو باید تکلیف مشخص بشه بگو خانواده من سختگیرن باید شوهر اینده من برنامه مالی و کاری ایندش مشخص باشه.شغل ثابت و حمایت مالی خانواده.بهش بگو نمیشه عروسی نگیریم.بهش بگو اگ پول وام بدیم برا رهن پس چجوری وسیله های خونه رو بخریم.

خلاصه بهت بگم اگر نمیخایش ردش کن اگر دلت باهاشه خجالتو بزار کنار و رک صحبت کن

بی اعصاب
ببین توسرکار رفتی همیشه پول توجیبت بوده فعلا نمیتونی کار نکنی مگراینکه بجه دارشی یا دیگه شرایطش نباش ...

سر کار که تا نره نمیاد خواستکاریم.  میگهه اول کار بعد میام 

منم. گفتم بابام سخت گیره که بفهمه 

منم شل نگرفتم هی بهش گفتم که ما خونواده سخت گیری هستیم و فلان

فقط ماشینو داره.  دو سه تا تو خونشون دارن  من تا حالا روم نشده بپرسم بابات جقد پول داره ف ...

ببین مهم الان مسئله مالی نیست فقط این آقا تعصب بیجا داره روی شما .مطمئن باش فردا ب مشکل میخوری 

دوسش که نداری شرایط مالی مناسبم که نداره خانوادشم که پشتش نیستن  حساس  وغیرتیم که هست 

خب آخه تو یه نکته مثبت به من نشون بده 

تاگرفتار نشدی کات کن 

حتما شما خیلی زحمت کشیدی که الان سر کاری بعد میخواد سر کارم نری ؟ 

بیخیال بابا 

اونایی که با کلی شرایط میان جلو آخرزندگیا افتضاحه این که دیگه ...

تورو خدا واسه حاجتم دعا کنید 🙏
سه چهار روز در هفته میاد میبرتم بیرون.  منو میرسونه خونخ بدبختی خونمونم بلده خوبیش اینه وابست ...

سعی کن کم کم ارتباطتو کم کنی اگه امکانش هست خانوادتو در جریان بذار که کمکت کنن طرف دست برداره ، عزیزم شمام مثل خواهر من میمونی من میدونم اخر این رابطه ها بیچارگیه و کسی که بیشترین آسیبو میبینه خودتی ، هی نگو نمیشه ولم نمیکنه ، تو ۲۵ سالته یکم اراده یکم جذبه ،،،  تو که کبود محبت نداری داری!!! اگه نداری دور این آقا رو خط قرمز پر رنگ بکش و گرنه روزای سختی پیش روته ، هر چیم طولش بدی خب اونم وابسته میکنی به اونم اسیب میزنی  جدی باش و خیلی جدی کات کن 

کی گفته قرار ب ازدواج ختم بشه؟اگ میخاستت میومد خاستگاری کااااااااااااااات#  

خواستگاری که مطمئنم میاد شک ندارم 

میگه من که مطمئنم مگر اینکه تو نخوای 

منم که اصلا با معیارام زمین تا اسمون فرق داره 

میگه تا برج دو حتما میرم سرکار

میگم صبر کنم شاید شااید اشتباه کرده باشمو و درست شه

سعی کن کم کم ارتباطتو کم کنی اگه امکانش هست خانوادتو در جریان بذار که کمکت کنن طرف دست برداره ...

نه من اصلا برام مهم نیست بود و نبودنش خودشم میدونه بهش حسی ندارم

فقطط میترسم عجله کنم و رد کنم 

خواهرانه بهت میگم این پسر میخواد محدودت کنه و بعد از ازدواج که آتیش عشقش خوابید عصبی مزاج بودنشو نشون میده.

پس بهت توصیه میکنم سر تمام خواسته هات بمون و کوتاه نیا. چون بعد از چند سال تو میمونی و یه مشت آرزوی برباد رفته.

بعد هم این پسر چندماه شما رو زیر نظر داشته چون شکاکه . اگر کوچکترین چیزی از شما ببینه تهمت زدن را شروع میکنه.

راستی مدرکم ندارع.  دانشگاه رفته ول کرده.  میترسم کلا ادم بی مسئولیتی باشه. چون تا الان ک ...

از من بهت نصیحت همین الان کات کن
کسی که از الان رو پس اندازت حساب کرده بعدا خیلی اذیتت میکنه البته ببخشید من قضاوت کردم از حرفهای خودت اینطور برداشت کردم
من خودم مهندسم با دیپلم ازدواج کردم شوهرم خودش کارگاه تولیدی داره و از نوجوونی کار میکرده ما سنتی ازدواج کردیم و شوهرم همون اول بهم گفت سر کار میری پولت مال خودت منم بهت پول تو جیبی میدم
ولی بعد عروسی فهمیدم همش دروغ بود اوایل کل حقوقم و میدادم قسط ماشین بعدش هم هر ماه بهانه میاورد حقوقم و میگرفت بعد بچه دار شدنم هم نذاشت برم سر کار و بهم پول نمیده و هیچی برام نمیخره حتی تمام هزینه های بچه اولم و زایمان هم خودم دادم....فقط برای خورد و خوراک خوب خرج میکنه