2777
2789
عنوان

بچه ها تو یه رابطم بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 79 پست

ببین اگر سربازیشو خریده ک پس معلومه پس انداز داشته چون سربازی قیمتش بالاش.

به نظرم بستگی به خودت داره .میتونی تو شرایطی که هیچ پشتوانه مالی نیس و از اول باید قسط و وام بدین زندگی کنی؟ 

اگر فک میکنی مرد خوبیه برا زندگی بهش بگو اول شغل ثابت بعد ازدواج.

بی اعصاب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم اصلا نگاشم نمیکردم. اخه رو چ حسابی باش دوست شدی؟پسر مهررونیه؟!!!!!چقدر تو ساده ای عزیزم

خانواده خوب باید داشته باشه لااقل لااقل ک ساپورتش کنن خونه بخرن واسش عروسی بگیرن

بعدشم واست تعیین تکلیف نکنه.

خدایا شکرت

سرت ب جایی خورده .شما ک دوستش نداری این طرفم ک معلومه ن کار درست حسابی داره ن پول ن خونه ن ماشین ن خانواده ای ک پشتش باشه شما ک خودت خانوم خودتی کار میکنی حقوق میگیری بهتر نیست بفکر یه نفر دیگه باشی ک قدرت و بدونه این طور ک معلومه بعد از ازدواج میگه نفسم نکش با خانوادت رفت و آمد نکن .ب نظرم بیخیال شو .این مرد زندگی نیست

اگه با عقل و منطق وارد زندگی مشترک بشی آینده بهتری خواهی داشت . با احساسات فقط ضربه میخوری. شما برا ازدواج نیاز به یه مرد داری که توانایی اداره امور زندگی را داشته باشه . اگه از نظر مالی ضعیف باشه و پشتوانه ای نداشته  باشه به مرور دوست داشتم هم از بین میره و ازش بدن میاد. 

تا خیلی اونو وابسته خودت نکردی سریع کات کن ، اصلااااا مورد مناسبی نیستتتت ،،، حتی بی شوهر موندیاااا زن همچی ادمی نشو مخصوصا الان که میگی خودتم دوسش نداری ، زود کات کن 

فکر کنم لحن جمله آخرتون خیلی بد بود

واااای خیلی خرصم گرفت آخه،اینا چه ازدواجاییه اینا میکنن آخه،بعدشم همش ناله که گول خوردیم،دیگه مث روز روشنه طرف نخاله اس،چه گولی؟فقط ازدواج جنسی نیس که،نون نداری بخوری چی می مونه برات

من خیلی سخت گیر بودم.  دانشگاهم کلا پیشنهاد زیاذ داشتم به هر بهونه ای رد کردم. 

بعد گفتم دیگه هر کی اومد زود رد نمیکنم. 

الان خخیلی فکرم مشغوله 

چندسریم بخاطر حساسیتاش کات کردم دوباره اومده کللی اسرار کرده. میگه من تورو به خونوادم معرفی کردم و این حرفا خیلی دوست دارم.  

دیگه موندم خونمونم بلده و خیلیم گیره 

امروز هی میگفت چیزیت شده سردی 

به دلم نیست بهش بگم عزیزم حتی

راستی مدرکم ندارع.  دانشگاه رفته ول کرده.  میترسم کلا ادم بی مسئولیتی باشه. چون تا الان ک ...

مطمئن باش که  مرد زندگی نیس اگه باهاش زندگی کنی سختیای خیلی زیادی میکشی ، این احساسات همشون زود گذرن ، اگه مرد زندگی نباشه تو زندگی پوستت میکنه ، هم بی پوله هم غیرتی هم بیکار ،،، سریع یجوری بپیچونش وگرنه برات درد سر میشه 

ببین توسرکار رفتی همیشه پول توجیبت بوده فعلا نمیتونی کار نکنی مگراینکه بجه دارشی یا دیگه شرایطش نباشه بعد الان اگه باکسی کارنداری ازدواج کنی دیگه واویلالیلی بعداهم سرکار نمیره میگه تو منو همینجوری قبول کردی حالا بره هم با منت دیدم که میگم

درسم که نخونده الان درس خونده ها بیکارن زندگی سخته خواهر احساسی نباش بعد ازدواج همه دوست دارم ها تموم میشه باید دنبال دردسرا باشی قسط وام ماشین خونه خرید فلان این دوست دارما وعشقولی واسه نامزدی البته این تجربه منه

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
تا خیلی اونو وابسته خودت نکردی سریع کات کن ، اصلااااا مورد مناسبی نیستتتت ،،، حتی بی شوهر موندیاااا ...

بی شوهر که نمیمونم. چیزی کم ندارم. 

ولی خیلی گیره میگه جونم به جونت بنده

ببین اگر سربازیشو خریده ک پس معلومه پس انداز داشته چون سربازی قیمتش بالاش. به نظرم بستگی به خودت دا ...

تا کار پیدا نکنه نمیاد خواستگاریم. میگه باید موقعیتم مناسب شه. 

خودشم میدونه اول باید کار ثابت پیدا کنه

سرت ب جایی خورده .شما ک دوستش نداری این طرفم ک معلومه ن کار درست حسابی داره ن پول ن خونه ن ماشین ن خ ...

فقط ماشینو داره.  دو سه تا تو خونشون دارن 

من تا حالا روم نشده بپرسم بابات جقد پول داره فقط گفتم میتونن کمک کنن. گفت تا حایی که بتونن میکنن

ولی من میگم اگه باباش دوتا ماشین داره چطور نمیتونه نمیشه حساب باز کرد روش