2777
2789
عنوان

مطلقه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 77 پست
یعنی بچه هم داری؟؟؟ببخشید اینو میگم تو تاپیکای قبلیت مثلا دوسال پیش گفتی عقدی با دوران دوستی و اینا ...

۵ سال از دوران نامزدیمو گفتم 

خب همون دیگه ، از هر روز رسیدی بهریکبار در هفته . این نشون دهنده این نیست رابطه خسته کننده شده برات؟

نمی‌دونم امشب چرت و پرت میگم. شاید به خاطر این باشه امشب شوهرم پیشم نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خیلی کارا میتونی بری تنهایی سفر کنی اصلا بیا دوستانه بهم میگم

ن باباااا نمیذارن ک برم سفراونم تنهایی داداشم میکشه منو

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

عزیزم درخواست دوستیم رو قبول میکنی؟

بله عزیزم بفرما

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

۵ سال از دوران نامزدیمو گفتم خب همون دیگه ، از هر روز رسیدی بهریکبار در هفته . این نشون دهنده این نی ...

نه خیلی دوست داریم بیشتر باشه به خاطر بچه ها نمیتونیم.آره احتمالا امشب بهم ریختی من ک دیشب حالم از دنیا بهم میخورد

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
عزیزم باید بزرگ شی بفهمی خیلی چیزارو

شاید ۱۸ ۱۹ سال سن کمی باشم  ولی دیگه تو زندگی خواهر فامیل تو اطرف دیدم و چون به رشته مشاوره علاقه دارم در این موارد خیلی مطالب میخونم 

این فکر ها رو خواهرم هم میکنه بعضی وقتا می گن هم سن سالا ی من تازه نامزد ازدواج کردن من یه بچه ۵ ساله دارم 

مگه همه باید شبیه هم باشن 

هیچ مردی بی ایراد نیست شما تو این فکری که اگه از شوهرم جدا شم یه مرد بهتر برام هست 

ولی هر مردی یه ایرادی داره 

شم دوست داشتی شوهرت چون خسته میشه از خرج خونه و خرید کردن شما رو طلاق بده؟؟زندگی سختی داره مجردی هم ...

میگن وقتی ۲۲ سالته همه پسرا میخوانت ۳۲ سالته اکثرا می‌خوانت ۴۲ بعضی هاشون ۵۲ گربه سر کوچه 

اره زندگی مجردی خوبه بی دغدغه زندگی میکنی ولی آدم باید به فکر آینده هم باشه اون موقع وقتی ۵۰ سالت شد باید یه همدم داشته باشی 

اینجوری بگیم که دیگه زندگی معنی نداره پس آدم چرا ازدواج کنه اصلا همه میرن تنها زندگی میکنن هر چند وقت هم با یه نفرن برای رفع نیاز

این خانوم یا یه جا زندگیش میلگه یا خوشی زده زیر دلش 

خب عزیزم تو وقتی تو خونه شوهرت هم هستی هر روز با اون رابطه داری آیا باید بازم بگی شبیه کالایی؟

وقتی آدم با یه نفر باشه که نتونه فقط باهات چند بار رابطه داشته باشه و ولت کنه یعنی مثل کالا نیست ولی وقتی هر کسی از راه برسه مثلا پول داشته باشه بیاد یه دوری باهات بزنه یه پولی هم بهت بده یعنی شبییه کالا هست آدم ک واسه رابطه با شوهرش پول نمیگیره و برای نیاز خودشم هست 

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
خب خوبه دیگه. هم پول دار میشن هم لذت میبرن از زندگی هم اینکه نیازشون برطرف میشه. :))حالا شوخی کردم و ...

آره دیگه آوار میشن رو زندگی زنای بدبخت هم جنس خودشون اینه که همه دید بد دارن به مطلقه ها

دوستای مجردمو میبینم شاد و خوشحالن دلم میخواد مثل اونا باشم. خواهرت بعد طلاق چه مشکلاتی براش اومده م ...

نکن خودم کردم بدبخت شدم خواهرم جدا شد سختی خیلی کشبده افسردکی گرفت.الان خدا بهش یاری کرد یکی پیدا شد امروز عقدشونه خدابخاد

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

حالا اونا به جهنم. بعد طلاق خودت میل جنسی نداری ؟ چیکارش میکنی ؟ خب مجبوری بری پیش یکی که آدم حسابیه

حرفات خیلی تناقض داره، از همون دوسه تا پیام اولت معلوم میشه، شما الان مساله ت رابطه داشتننه یه نداشتن؟ یه بار میگی از رابطه خسته شدم بخاطر اون میخوام جدا شم از اونور میگی باید رابطه داشت به هر حال و رابطه متنوع و ....، یه جوری هستی خودت نیستی