2777
2789
عنوان

شوهرتون کجا پشتتون در اومد ک قند تو دلتون آب شد❓

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 48 پست
اخی چه حس قشنگی. بمونید برای هم.پدرت و برادرت اگه بگن به خاطر حجاب آبروشون رو بردی قطعا حرف اشتباهی ...

بله درسته منم تصمیم گرفتم دیگه یا کلا نرم جاهای مذهبی یا چادر همراه خودم ببرم

ولی کاش خانومایی ک تذکر میدن هم رعایت کنن ، چون خیلی حس خوبی نیس وقتی بین جمعیت میان و میگن موهاتو جمع کن😅

❌اگه خواستم عکس بزارم لطفا منصرفم کنید😑❌ (آقایون لطفا از این سایت خارج بشید دیگه حالمو بهم زدین مثل خاله زنکا اومدین بین ی عده خانوم چیکار آخه ، اه)

یه بار عقد بودیم مامانش گفت چه همه کفشی داری کفشاتو ببر خونه بابات کل جاکفشی پر شده شوهرم گفت کفشی نداره که دو سه تاس کجاش جاکفشیو پر کرده بعد مادرشوهرم هیچی نگفت خندید

اونم چون شوهرم نمیزاشت برم خونه بابام اونجا بود الان یادم اومد بغض کردم چه دوران سخت و خفت باری بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نام خداهیییچ ووووقت تازه همکاری هم میکنه بابقیه من ب اطرافیانم میگم تروخدا اگه غیبت‌منو میکنین ب ...

چرا انقد فانیییی آخه 😂😂

ب مرور زمان متوجه میشه با کوچیک کردن همسرش خودش رو هم کوچیک می‌کنه و اصلاح میشه

❌اگه خواستم عکس بزارم لطفا منصرفم کنید😑❌ (آقایون لطفا از این سایت خارج بشید دیگه حالمو بهم زدین مثل خاله زنکا اومدین بین ی عده خانوم چیکار آخه ، اه)

خب توی مسجد بهتره که حجاب اسلامی رعایت بشه به نظرم خانما خودشون باید باهم حرف بزنن اینکه یه مرد خودش ...

دقیقا-البته منظورم همسر اسی نیست ولی خیلی از مردها تو دعوا با زنها شیر میشن ولی تا با یه مرد روبرو بشن میکشن کنار و تقصیر رو میندازن گردن زنشون تا زود تموم شه 

بله درسته منم تصمیم گرفتم دیگه یا کلا نرم جاهای مذهبی یا چادر همراه خودم ببرمولی کاش خانومایی ک تذکر ...

درسته اونا هم باید خوب و محترمانه و با مهربانی تذکر بدن، وگرنه بهتره هیچی نگن.

امیدوارم زیاد بری مکان های مذهبی چون واقعا آرام بخشه. اگه چادر نداشتی هم اصلا اشکال نداره خودشون چادر میدن بهت

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
یه بار رفته بودیم خونشون شاممامانش دوبار بهم گفت خورشت بیشتر بکشهمسرم گفت ماملن خودش بخواد میخوره تو ...

وای🥺😂😂

یه بار عقد بودیم مامانش گفت چه همه کفشی داری کفشاتو ببر خونه بابات کل جاکفشی پر شده شوهرم گفت کفشی ن ...

متاسفم واقعا

ولی مهم شوهرته ک پشتته

ب روزای بد گذشته فکر نکن عزیز دلم

آره درست تذکر نمیدنو برای همین همه ناراحت میشن

دقیقا 

واییی منم یه اقایی گیر داد بهم 

بابام به باد فحش گرفتش 🤣🤣🤣

البته ما مسجد نبودیم بیرون بودیم 

مرده خیلی نحس بود چون شال رو سرم نبود کارم راه نمینداخت

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

جلوی خانواده همسر سابقش بالاخره وایساد 

یعنی پدرش این جرئتو بهش داد قبلش واقعا این کارو نمیکرد