2777
2789
عنوان

ریاضی یا تجربی؟😢😢

31528 بازدید | 58 پست

سلام  خوشحال میشم به عنوان یه خواهر بزرگ راهنماییم کنید

من امسال انتخاب رشته دارم و درسم تا الان خداروشکر خوب بوده از انسانی خیلی بدم میاد الان بین ریاضی تجربی گیر کردم واقعا نمیدونم چکار کنم!؟اگر بخوام میانگین بگیرم ریاضیم یک نمره بهتر از علومم(تجربی)هستش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم همونطور که بارها شنیدید علاقتون تاثیرش بیشتره ولی جدا از این اگه استرس دارید اصلا تجربی رو تو ...

راستش علاقه به هیچی ندارم میخوام رشته ای برم که معقولانه باشه

ببین علاقه ات چیه دوس داری شغل آینده ات چی باشه

ولی از نظر شغلی کسایی که رفتن ریاضی راضی نیستن مخصوصا دخترا بر اساس حرفای اطرافیانم گفتم

«باز می‌شه این در، صبح می‌شه این شب، صبر داشته باش...»    
یا خدا،اینجا چیکار میکنی دخترم برو تجربی ولی بخون پرشکی یا زیر رشته هاشو قبول شی،وگرنه هیچ کدومش ...

اما از یه طرف تجربی خیلی پر متقاظی شده دیگه خیلییییی کم قبول میشن

ببین علاقه ات چیه دوس داری شغل آینده ات چی باشه ولی از نظر شغلی کسایی که رفتن ریاضی راضی نیستن مخصو ...

من به هیچی علاقه ندارم میخوام رشته ای برم که معقولانه باشه گفتم حالا اگر رفتم ریاضی واسه فرهنگیان میخونم تجربی پیراپزشکی

راستش علاقه به هیچی ندارم میخوام رشته ای برم که معقولانه باشه

می دونید تجربی خیلی خیلی استرس آوره چون رقابتش وحشتناکه😭یعنی تا کسی کنکوری تجربی تو خونه نداشته باشه درک نمی کنه

ریاضی درس هاش سخت هست اما می شه از پسش براومد و حداقل می دونید در هر حال و در بدترین حالت مهندسیتون رو دارین

البته اینو نگفتم تا از تجربی منصرفتون کنم

فقط گفتم با روحیاتتون بسنجید

اگر خیلی درس خونی و در خودت توان این رو میبینی که با این حجم داوطلب تجربی، پزشکی یا پیراپزشکی بیاری برو تجربی.و گر نه ریاضی

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒