2777
2789
عنوان

چوب خدا صدا نداره؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 55 پست
واسه من ی صدایی داشت که آه از نهادشون بلند شد ... منو مامانم هر نفرینی بکنیم میگیره 

بی زحمت برا سگای ما هم نفرین کنید بلکه بگیره

خدایا منو از این جهنمـــــــی که درخانه مادرشوهر زندگــی کردند نجات بده خواهش میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا واسه من هیچیشون نشد دست از پا دراز تر انگار که هیچ نکردن از رو نمیرن 

آره مال منم روز به روز سالم تر و خوشگلتر و پولدارترهم میشن

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
سگاتون کی ان ؟

خانواده شوهرم هاری دارن درمان نداره دستمو تا ته بکنم تو ظرف عسل بزارم تو دهن شون مثل گربه طلبکارانه نگات میکنن تازه فک میکنن وظیفس هه

خدایا منو از این جهنمـــــــی که درخانه مادرشوهر زندگــی کردند نجات بده خواهش میکنم
خيلي بهشون محبت كردم اما خيلي گربه صفتن،خودشون دختر دارن منتظرم خدا جوابشونو بده

هیییییچ اتفاق خاصی نمیفته منم عین تومیگفتم خودشون دختردارن ولی زهی خیال باطل بیابرو فقط بخت و اقبال دخترشوجمع کن غرق در خوشبختییییی

يه جاري جديد اومده اونا ميزارن رو چشماشون فقط براي اينكه معرفي شده بوده و خودشون خواستن آخه منو همسر ...

منم معرفی شدم الان به معرفه فوش میدن به زمین و زمان فوش میدن چون حق بامنه اصلا سیستم رفتار شونو تو هیچ جای این دنیا ندیدم فقط بلدن فوش بدن و انتظارات بی جا داشته باشن