2777
2789
عنوان

چوب خدا صدا نداره؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 55 پست
چی شدن

هر کاری با من کردن ی ملکه عذاب چن برابرشو باهاشون کرد روز خوش ندارن ... یکیشونم ی مدت بیمارستان روانی بستری شد ... خونواده ی بابامم هر وقت با مامانم بحثشون بود مامانم آه ک میکشید ب خاک سیاه میشستن ... دیگه این اواخر گفتن توروخدا نفرین نکن فقط ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اينا به پسر خودشون رحم نميكنند منكه عروسشونم سراغ پسرشونم نميگيرن،هر موقع همسرم باهاش دعوا ميكنه ميز ...

بابا انقد حرص نخور ب جهنم تو سکوت کن و باهاشون سنگین باش ببین چطور میفتن دنبال عین سگ 

من یه قسم بلدم،، به هر کی نفرین کردم با قسم سنگین،، گرفته،،

حتی چند بار با شوهرم دعوا کردم،، قسم سنگین،، کردم،،

تاشب به فنا رفت،، چن بار آخر که  تا یکساعت نشده بفنا میرفت،،

قسم سنگین میدم،، دهن همه سرویس میشه،، همه ازم میترسن،، شوهرم،، همکارم،، مادرم،،. مدیر،، همه ،، حتی با یه همکارم بحثم شد،، قسم سنگین دادم،، ،، تا شب سه بار تصادف کرد،، از ترسش فرداش اومد جلو همه عذر خواهی،،

نگین اون قسم سنگین،، چیه؟؟

خواهرم خواست،، نگغتم،، فقط یه کلمه س ولی سنگین،، جلو سنی ها هم این قسم دادم،، گریه میکردن،،

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
خیر نبینن الهی ... سعی کن رابطتو کمتر کنی باشون و همه چیو ب دست خدا بسپاری 

عزیزم باهم زندگی میکنیم و امکانش نیس جدا کنیم 

خدایا منو از این جهنمـــــــی که درخانه مادرشوهر زندگــی کردند نجات بده خواهش میکنم