2777
2789
عنوان

چوب خدا صدا نداره؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چوب خدا حتمیه صدا هم نداره.اما حواست باشه ،گاهی میبینی که خودت هم خوردی،بی صدااااا،یه جور که فقط خودت میفهمی

منظورم اینه که گاهی ما فکر میکنیم حق با خودمونه اما واقعا حق با ما نیست.برا خودم پیش اومده که میگم

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

عزیز دلم همیشه خیر وخوبی بخواه تا به سمت خودت بیاد..‌منم ۹ساله از رفتار وکاراشون می رنجم وواقعا نفرین می کردم ..دیدم زندگی خودم بدتر شده واونا خوشبخت تر..حالا که دیگه باهاشون زیاد هم صحبت نمی شم وحرفاشون رو نشنیده می گیرم راحت ترم ..

پس چرا ميگن خدا جاي حق نشسته اين انصاف نيس من خيلي ناراحتم

از من ناراحت نشو ولی هیچ وقت نمیشه یکطرفه به قاضی رفت

شاید طرف مقابلمونم از ما ناراحت بشه و منتظرچوب خداباشه واسه ما،بسپار بخدا

من خيلي خانوادم روي اخلاق تاكسد دارن ٣سال پيش داداش بزرگترش عقدمون را بهم ريخت جلوي فاميلامون سكه يه پول شديم قهر بوديم پارسال سر مريضيه پدرشوهرم آشتي كرديم من گذشته را فراموش كردم اما بازم اونا منو نميخوان

میشه دعا کنید پسرم غذاخور شه خسته شدم😔
خانواده شوهرم هاری دارن درمان نداره دستمو تا ته بکنم تو ظرف عسل بزارم تو دهن شون مثل گربه طلبکارانه ...

خیر نبینن الهی ... سعی کن رابطتو کمتر کنی باشون و همه چیو ب دست خدا بسپاری 

اينا به پسر خودشون رحم نميكنند منكه عروسشونم سراغ پسرشونم نميگيرن،هر موقع همسرم باهاش دعوا ميكنه ميزنن به حساب من،كه من يادش دادم اما خدا شاهده من حتي از موضوع دعوا بي خبر بودم

میشه دعا کنید پسرم غذاخور شه خسته شدم😔