یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیز دلم همیشه خیر وخوبی بخواه تا به سمت خودت بیاد..منم ۹ساله از رفتار وکاراشون می رنجم وواقعا نفرین می کردم ..دیدم زندگی خودم بدتر شده واونا خوشبخت تر..حالا که دیگه باهاشون زیاد هم صحبت نمی شم وحرفاشون رو نشنیده می گیرم راحت ترم ..
من خيلي خانوادم روي اخلاق تاكسد دارن ٣سال پيش داداش بزرگترش عقدمون را بهم ريخت جلوي فاميلامون سكه يه پول شديم قهر بوديم پارسال سر مريضيه پدرشوهرم آشتي كرديم من گذشته را فراموش كردم اما بازم اونا منو نميخوان
زمانی که عکس العمل نشون می دادم انگاری به هدفشون می رسیدن .حالا که هر حرفی می زنن عکس العملی نمی بینند ونهایت خیلی ناراحت بشم یه مدت توی جمع هاشون نمی رم .حواس همشون جمع شده
اينا به پسر خودشون رحم نميكنند منكه عروسشونم سراغ پسرشونم نميگيرن،هر موقع همسرم باهاش دعوا ميكنه ميزنن به حساب من،كه من يادش دادم اما خدا شاهده من حتي از موضوع دعوا بي خبر بودم