2777
2789

دخترم یک سال ونیمه اش هست این باراولی هست که میخواد بره پابوس امام شوهرم نمیره خودم تنهام حالانمیدونم کالسکه براش ببرم یانه؟اگه تاداخل خودحرم کالسکه راه بدند که ارزش بردن داره چون صحن ها هم بزرگند و پیاده روی دارند ولی اگه راه ندند دیگه کالسکه ام میشه یه بار اضافی رودوشم کسی اطلاعی نداره؟

......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خطریه از دو لحاظ کالسکه له میشه... خدای نکرده بچرو راحت تو جمعیت میدزدن

اوتاکو=»انیمه واچر،مانگا ریدر،کاس پلیر(تا حدودی)،گیمر - کی پاپر=»بلینک،آرمی،اکسوال(و مابقی سولویست ها)
این وقت سال یعنی اینقدر حرم شلوغه؟آخه هیچ وقت بغلش نکردم سخته بخوام بغل کنمش

همیشه حرم شلوغه... بنظر شخصی من داخل نشین اصلا تو محوطه بمونین با بچه کوچیک،  مگه خلوت باشه ولی کالسکه بردن ب صلاح نیست

اوتاکو=»انیمه واچر،مانگا ریدر،کاس پلیر(تا حدودی)،گیمر - کی پاپر=»بلینک،آرمی،اکسوال(و مابقی سولویست ها)
یعنی تا پای خودضریح هم کالسکه میزارند؟

گذاشتن که می ذارن اما میگم شدنی نیست...پله داره ...جمعیت شلووووووغ با کالسکه اصلا راحت نیستی...بچه رو قشنگ بغلت میکنی محکم میری زیارت بعدم یه گوشی میشینی راحت بچه رو پات زیارتی دعایی چیزی میخونی..کالسکه تو حرم بیشتر اذیت کننده س.