2777
2789

کسی هست یک قطره روغن صنعتی هم مصرف نکنه کلا؟

غذا بدون روغن یا یکم روغن زیتون...

تاثیراتش رو‌ظاهر و سلامتی چیبود؟

من ۱ ماه هیچ نوع قند روغن مصرف نکردم برنج ابکش بدون روغن مرغ یا سیب زمینی تخم ابپز نون‌خونگی و غیره 

صورتم باز تر شده یکم لاغر شده خط گونه افتادع چشام خیلی نافذ تر شده پوستم محشر شده و پف چشمام خابیده

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوب که تونستی من یه خانمی میشناسم تو اقوام میگه پنج ساله روغن کارخونه ای مصرف نکردم ،اندامش اوک ...

اره عزیزم من اصلااااا غذا برام مهم نیست

۳ سال کامل ترک شیرینی بودم قبلا... الان باز شروع کردم ترک کردن

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

من کلا سبک اشپزیم همین مدلیهیه شیشه یه لیتری روغن بیشتر از دو سال طول میکشه تا تموم شهفقط برای مهمون ...

عینننن مامان منی

کاملا شبیه شما

هیچ چیز سرخ کردنیم نداره 

خب سبک زندگیتون خیلی خوبه ماها اصلا توخونه هامون اینجوری نیست و خیلی سخته غذا بدون روغن

من اینجوری بار اومدم دیگه

بابام خیلی عنگ میزاره باید حتما برا اون سرخ کنیم همه چی

میگع برنج رو هم باید سرخ کرد😐ولی مامانم برای خودمون جدا غذا میپزه من از ۱۲ سالگی ترک شیرینی کردم تا ۳ سال

اصلا به طعم و اینا اهمیت نمیدم

من کلا سبک اشپزیم همین مدلیهیه شیشه یه لیتری روغن بیشتر از دو سال طول میکشه تا تموم شهفقط برای مهمون ...

یعنی خودتون غذای بدون روغن میخورید یا از روغن های طبیعی استفاده میکنید؟