2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

168 بازدید | 16 پست

این آگهی هایی که تو دیوار و تلگرام و اینستا و روبیکا و شیپور و ... میزنن تحت عنوان کاردرمنزل فقط با یک گوشی و عناوین شغلی مثل ادمینی ، تایپ ، ترجمه ، گویندگی و ... همشون دروغه اولش میان میگن حقوق روزانه داره و رقم بالای دستمزد در روز بهتون تعلق میگیره در صورتی که تا هزینه بدید حرفاشون همه برعکس میشه تازه اگه بلاک نشید ساده نباشید و گول نخورید من هزینه دادم اما هیچکدوم از وعده هاشون راست نبود خدا ازشون نگذره ...

جهت آگاهی 🥲💔

استارتررررررر🥹🥹🥹🥹🥹🫠🫠🫠🫠😭😭😭العي بگردمم

این پول هایی که از مردم میگیرن و در واقع از سادگی اون ها سوءاستفاده میکنن خوشبختی نمیاره و من به شدت به کارما معتقدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا...حتی دیوار بیشتر آگهی های کاریابیش ،مخصوصا اونا که پیشنهاد های حقوق بالا دارن ،همهشون کلاهبرداریه،میری یه دفتر اونجا چقدر پول می‌گیرند و فقط سر می دوانن... خیلی راحت حرامخوری می کنند و هیچ کس هم پیگیر نیست که این همه به مردم آزار و آسیب وارد می کنند..

منم چندسال پیش ساده بودم گف روزی ۲۵۰ تومن  برات واریز میکنیم فقط یه متنایی میدیم بهت بنر طور طراحی کنی روزی ۷_۱۰ تا منم ذووووق بعدش گفت ۱۵۰ تومن واریز کن از همین الان شروع کن واریز کردم و آف شدن دیگههههه اصلا جواب ندادن خداازشون نگذره

🤎انسان باشیم🤎
دقیقا...حتی دیوار بیشتر آگهی های کاریابیش ،مخصوصا اونا که پیشنهاد های حقوق بالا دارن ،همهشون کلاهبرد ...

وقتی مملکت از راس تا مردم همگی دزد باشن همین میشه نهاد های حکومتی مجوز پلیس فتا و اینماد میدن بهشون چون خودشون دزد بزرگ تری هستن واسه همین نمیشه شکایت کرد و خیلی ها مثل من اعتماد میکنن

منم چندسال پیش ساده بودم گف روزی ۲۵۰ تومن برات واریز میکنیم فقط یه متنایی میدیم بهت بنر طور طراحی ک ...

حالا این آفلاین نشد اما اون چیزی نبود که میگفتن و کلی دبه درآوردن همشم میگن سوال اضافه نپرسید بی انصاف ها

خب البته همه جا خوب و بد هست. بعید میدونم هیچکس راستگو نباشه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
کاش اینطور باشه که شما میگی

دوستم میگه اونایی که درخواست پول میکنن کلاهبردارن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
کاش اینطور باشه که شما میگی

دوستم میگه اونایی که درخواست پول میکنن کلاهبردارن.