2777
2789
عنوان

مجردی یا متاهلی

212 بازدید | 26 پست

یه وقتایی دلم می خواد متاهل بشم بعد انقدر نظرات منفی از متاهل ها می بینم توی این سایت اصلا پشیمون میشم

شما از کدوم دسته اید

متاهلی به نظرتون بهتره یا مجردی؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهلم.بنظرم هردوشون خوب وبدیا خودشونودارن هیچکدوم خوب وبدمطلق نیستن.

ولی ازدواج کنی مسئولیتا روزبه روز بیشترمیشه بااینحال نمیشه که تاآخرعمرمجرد موند.

درهرصورت بنظرم بایدراه مقابله با مشکلاتو دغدغه ها وگرفتاریارو یادبگیری

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
متاهلم.بنظرم هردوشون خوب وبدیا خودشونودارن هیچکدوم خوب وبدمطلق نیستن. ولی ازدواج کنی مسئولیتا روزبه ...

راهش چیه؟میشه به منم بگی یا از تجربیاتت توی حل این مسائلی که گفتی بگی

اینا مشکلات منم هستن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

ببین گلم، اگه یکی راضی باشه از زندگی با همسرش هیچ وقت نمیاد تو این سایت بگه و داد بزنه، یواش میگه خدایا شکرت، ولی وقتی ناراضی باشی، دلت هم صحبت میخواد و میای تو سایت داذ میزنی، و یکی مثل تو بیشتر میبینه و دلسرد تر میشه