2777
2789
عنوان

از عجیب ترین رفتارهای آدم های خسیس در اطرافتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 14631 بازدید | 186 پست
اون شهرایی که من میشناسم خسیسن اول یکیشون ب یکیشون ه یکیشون ا مال شما کدومه

ش

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم واسه مهمون هندی درست میکنیم  محلی گرونه خب در توانمون نیست چکار کنیم  الانم زشته؟

نه عزیزم وقتی در توانت نیست هیچ اجباری نیست . 

بد برا کساییه که دارن و خودشونم برنج شمال یا محلی میخورن ولی برا مهمون هندی میذارن 

یه بنده خدایی پوشک بچش رو میشست میذاشت خشک شه چندین بار مصرفش میکرد...یکی دیگه وقتی میخاست تخم مرغ اپز کنه مینداختشون تو کتری یا سماور در حال جوش که با همون اب اپز شه....زمستونا یدونه بخاری کوچیک تو یه اتاق روشن میکرد همشون کوچ میکردن تو همون یه اتاق زندگی میکردن یخ میزدناااااا ولی دم نمیزدن.....یکی دیگه هم ۴ نفرن میرن بیرون ساندویچ یدونه میخرن تقسیمش میکنن بین ۴تاییشون...همه اینایی که تعریف کردم مربوط میشه به دوتا خونواده فوق العاده پولدارررر 

اها یکی دیگه میری خونشون فقط به تعدادمیوه میارن واسه پذیرایی یعنی اگه ۵ نفر مهمون داشته باشه فقط ۵ دونه میوه میذاره تو بشقاب یا تابستون میخاد شربت ابلیمو بیاره خداشاهده به اندازه دوتا بند انگشت ته لیوان شربت میریزه میاره در حدی که دهنت یخورده خیس بخوره...بازم یادم اومد میام میگم

عزیزم به جای هندی پاکستانی یا تایلندی بگيرين واقعا هندی انگار به مهمون فحش ميدن خیلی زشته خیلی

ما حقوقمون خیلی کمه واقعا کمه حالا کاری ب پاکستانی یا هندیش ندارم 

مهمون هم واسه خوردن جایی نمیره که 

وقتیم مهمون میاد سعی میکنیم همه چیز فراهم کنیم و پذیرایی خوبی داشته باشیم واسه مهمون ولی خب دیگ حقوقمون در حد برنج هندی کفاف میده 

شاید شما بی پول نبودین ک درک کنین ، ولی مهمون قطعا درک خواهد کرد ک حقوقمون کم بوده نتونستیم 

ولی در کنار اون برنج کباب درست میکنم همراه با خورشت ک جبران اون برنج هندی بشه 

خیلی دلم شکست تو کامنتت نوشتی فحش دادن ب مهمونه😭

😂 خوشحالی رو بخواه تا بیاد 
ما حقوقمون خیلی کمه واقعا کمه حالا کاری ب پاکستانی یا هندیش ندارم  مهمون هم واسه خوردن جایی نم ...

گلم کجایی هستی

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
دمش گرم سر تا پای اون عروسو باید طلا گرفت 😂😂😂😂😂😂😂😂چه ذوقی کرده مادر شوهرش 

متاسفانه مادرشوهرش تووجمع نبود از این فیض بی بهره موند ولی من بجاش کیف کردم😂

خدایا انی و کمتر از انی منو به خودم وامگذار🌹🌹

همتون اکثرا از مادر شوهر گفتین ولی مادر شوهر من انقددددررررر ولخرجه که حال ادمو بهم میزنه. اون فقط میخره استفاده نمیکنه الان در کمدش باز کنی نزدیک 100 تا تونیک نپوشیده دارم کلی شلوار و مانتو و شال ولی بازم همیشه همون تکراری ها تنشه و وقتی یه مهمونی خاص بخواد بره تو کمدش نگاه نمی‌کنم از اونایی که خریده و نپوشیده برداره میره باز میخره 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
ما حقوقمون خیلی کمه واقعا کمه حالا کاری ب پاکستانی یا هندیش ندارم  مهمون هم واسه خوردن جایی نم ...

عزيزم براي سلامتي خودتونم كه شده نخورين

من به نظرم شما كباب نده به جاش يه خورشت ساده بذار با برنج بهتر

اصلا حالا مهموني هيچي

خودتون معده تون اذيت ميشه

كلا برنج كمتر بخورين

چون معلوم نيست چي هست تو اين برنجا

والا ما خودمونم با حوله خشک نمی کنیم ولی رعایت میکنیم. عزیزم چرا دوتا برداشتی 😂😂یاد خودم افتادم به ...

😂😂😂😂😂

وای آره 

درگیری جالبیه 

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 
وای باورم نمیشه واقعا میگی چطوری گفتتت؟ خانمه چی جواب داد یا خوده شما چیزی نگفتید؟

من حدود دوم سوم دبیرستان بودم و مثل بچه های امروزی سر زبون دار نبودم 

مادرمم بنده خدا میخواست یه چیزی بگه دید داره زنشو میکشه هیچی نگفت قائله بخوابه

زنشم کلا حرف نمیزنه زیاد و بیشتر شنوندس 

کلا اقاهه داد دادیه و منطق نداره که بخوای جوابشو بدی 

در عوض ادعاااااای کامله 

ما گذاشتیم پای اخلاق روانیش، همین

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک