2777
2789
عنوان

از عجیب ترین رفتارهای آدم های خسیس در اطرافتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 14632 بازدید | 186 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار خونه مادر شوهرم بودیم 

دست پختش افتضاحههههههههه 

قرمه سبزی درست کرده بود با چکمه میرفتی توش صدا نمیداد🤣🤣🤣

بار اول گفتیم عیب نداره بخوریم دلش نشکنه بزور دو لقمه خوردم داشتم بالا میاوردم

دیدیم وعده بعدی یعنی واسه ناهار روز فرداهم اونو داغ کرد گفت بخورید😐

من گفتم هوس املت کردم میخوام با میلاد املت بخوریم

(اره جون عمم املتم خودش چیه که ادم هوسشم بکنه)...

خلاصه اون روز املت خوردیم 

در کمال حیرت شب رفتم تو جا یخیشون یخ وردارم

که دیدم خورشت قرمه سبزی رو تو یه پلاستیک ریخته گره زده گذاشته جا یخی 

یعنی ادم انقددددددد خسیسسسسسسس🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اگه روز قیامت بشه و اعضای بدنم بخوان حرف بزنن، همشون یه نخ سیگار روشن میکنن میگن: ریدم به زندگی که این داشت 😒🚬

یکی از فامیل های ما خیلی خیلی خسیسن .از بچگی اینا اینجکری بودن.مقلا تو زمستون تو هوای سرد برفی میرفتی خونشون بخاری رو شعله کم‌کم بود بعد همه نفری یدونه پتو پیچیده بودن به خودشون .اخه یعنی چی مثلا .یا همه لامپ اتاق ها و اشپزخونه خاموش بود بدونه روشن بود خونه تاریک تاریک ادم وحشت میکرد.یا مثلا دو تا ماشین داشن تو سرمای زمستون پیاده میومدن خونه ما میگفتن راه رفتن خوبه واقعا چقد بدبخت بودن .با ین که یه عالمه طلا اویزون کرده بودن به خودشون.یا لباس ها و وسایل بیست سال پیشو هنوز دارن.

هر چی آرزوی خوبه مال تو ...
این اسراف نکردنه نه خساست

دیگه غذا دو روز تو یخچال بمونه بخوری باعث مسمومیت میشه    مگر این ک فریزش کرد..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

همسایمون برای بچش یه ادامسم نمیخری 

تازه میدن بیرون بچه میخاد نق میزنه میاره خونه کلی کتک میزنه ک مگه نگفتم میریم بیرون چیزی نخاه بچه ام میگه گوه هوردم نزن فقط ۳.۴سالشه تک فرزندم هست

یه بنده خدایی که خونشون بالاشهر هم هست شکلاتهای عید رو میذاره فریزر واسه نوروز سال بعد

بوی بد میگیره 

من به پیشنهاد یکی گذاشتم بوی فریزر گرفت خودمم بدم اومد

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 

یه تاپیک  خسیسا بود پوشک بچه رو دوباره استفاده میکردن

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

خانواده شوهرم یکبار مصرف رو دوباره میشورن😐👊

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
منم جاریم خیلی خسیسه عروسی ما ۱۰۰ تومن کادو داد فک کنید برادر داماد ۱۰۰تومن😐😐 .یه کلاسی ام میذاره ...

من کلا یه برادر شوهر دارم 

الان دو ساله که ازدواج کردم سر یه مسئله ای اختلاف داشت با شوهر من خیلی بی احترامی کردن به شوهرم خودشو زنش

فهمیدن اشتباه کردن اومدن دوستی کنن ما خونمون خیلی دوره از اونا 

اومدن خونمون یه هفته اینجا بودن نزدیک هفتصد تومن خرج کردیم واسه غذا و میوه و بیرون رفتن و بنزین ماشینو...

اونوقت که عروسی ما نیومدن 

موقع رفتنی پنجاه تومن دادن دست من 

تو دلم گفتم خاک تو سر جفتتون که انقد عقلتون کمه

پنجاه تومن و الان به گدا میدن😒

اگه روز قیامت بشه و اعضای بدنم بخوان حرف بزنن، همشون یه نخ سیگار روشن میکنن میگن: ریدم به زندگی که این داشت 😒🚬