2777
2789
عنوان

از عجیب ترین رفتارهای آدم های خسیس در اطرافتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 14632 بازدید | 186 پست

چرا ببشتر اونایی که وضعشون خوبه زورشون میاد که از پولاشون خرج کنن

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
خخخخ حتما خودشم تو دستشویی نمیشوره میگه چند دیقه بعد میخوام دوباره برم 😆😆😆

فامیل داریم لباس هاشو  با آب خالی میشوره 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دوستامون رفتیم تفریح هرکی دونگ خودشو داد واس وسیله خریدن ک یکی بخره اونیک خریده بود وسیله هارو پشتش گزاشته بود بهمون یکی یکی میداد بخوریم مثلا شکلات نفری یکی داد دستمون بقیشو گف میخام ببرم ارایشگام 😐😐😐😐

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
چرا ببشتر اونایی که وضعشون خوبه زورشون میاد که از پولاشون خرج کنن

دقیقا این برای همشون صدق میکنه

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
خسیس فقط اونایی ک با این ک شارژ دارن تک میزنن ک بزنگی بشون😂😂😂

آخ گل گفتی

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

جاریم اونقدر غذا کم درست میکنه ک کسی روش نمیشه بخوره  زیاد میاد بعدم میگه من از اسراف بدم میاد تو رو خدا بخورید اسراف نشه😐

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
خدایی کارت زشته نکن یه عده اصلا نمیتونن هندی بخورن لامصب پلاستیکه😑

ما هم واسه مهمون هندی درست میکنیم 

محلی گرونه خب در توانمون نیست چکار کنیم 

الانم زشته؟

😂 خوشحالی رو بخواه تا بیاد 
ناراحت نشدی؟غیرقابل تحمله

مگه میشه ناراحت نشم 

همیشه با مادرم میگیم

هنوزم گاهی دعوتمون میکنن شام دستمون به سفرشون نمیره 

و تو مثالامون میگیم 

البته نگاه سنگینش رو سر سفره حس میکنیم 

تازه یکبااااارم نشده من دست خالی برم خونشون 

از ترسم همیشه یه چیزی میبرم 

دیگه چون اقوام نزدیکه مجبوریم بریم خونش گاهی

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 
چه طوری میرین  اونجا غذا میخورین وای وای ....یا از غذا خبری نیست😆😆😆😆

ب زور از قبل سیر میکنیم خودمون رو 

اما داماداش باشن برنج پلو سالاد سوپ ب راهه اونم تازه داغ داغ 

سعی میکنم با رفتن اونا هماهنگ باشم اما خودش میگه ی شب نیاین همتون بعدش حوصلم سرمیره اما من ک میدونم میخواد غذای مونده اوتارو بده ب خوردمون 😉😉😉