2777
2789
عنوان

همکارای محترم پزشک یک لحظه تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله زنان هستم  مریض خاله ام هست 😦

سلام خانمی

ببخشید سوالم ربطی به این تاپیکتون نداره

تو تاپیک قبلیتون پرسیدم ولی جواب ندادید

ممکنه مارک پنیر گوسفندی که به پسرتون میدید رو بگین،ممنونم

سلام خانمی ببخشید سوالم ربطی به این تاپیکتون نداره تو تاپیک قبلیتون پرسیدم ولی جواب ندادید ممکنه ...

سلام بله عزیزم پنیر گوسفندی شیور تبریز

البته از خیلی خیلی کم و آهسته تست کنید 

من چندین مارک تست کردم این مارک خداروشکر  خوب بود

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷
یه کورت ظریف بکش...من اگه مادرم بود به زور میبردمش، یه میدازولام لایت بش میزدم که اذیت نشه

وای که نمیدونیدبرای همین پای پل خونم جوش کرد 

تا اجازه داد 

البته کولپو دیروز  انجام دادم یکم به سرویکس مشکوکم دعا کنید شکم درست نباشه 

سلام بله عزیزم پنیر گوسفندی شیور تبریز البته از خیلی خیلی کم و آهسته تست کنید  من چندین مارک ...

ممنون عزیزم

خداروشکر که به پسرتون ساخت،نوش جونش

نمیدونم چرا هرچی سرچ میکنم پیداش نمیکنم،آخه بعضی پنیرهای گوسفندی قاطی دارن برای همین بچه ها حساسیت میدن

شما از فروشگاه خاصی گرفتید؟

برا همین چیزا زنان نزدم!مریضاتون خیلی دردسر دارن بخدا😕😕😕😕😕

گاهی هیستریک بازی در میارن نمیونی چکارشون کنی واقعا گاهی فکر میکنم برای چی باید انقدر خودمون درگیر دیگران کنیم به هیچیش نمیرزه 

ممنون عزیزم خداروشکر که به پسرتون ساخت،نوش جونش نمیدونم چرا هرچی سرچ میکنم پیداش نمیکنم،آخه بعضی پ ...

باید از پرستار پسرم بپرسم از کجا میگیره 

ایشون براش خرید میکنه

خانم دكتر الان من بچه ام پنج ماه و نيمشه و سزارين شدم چرا تا الان غش درد پاهام خوب نشده ديگه تو پريو ...

منظورتون اینه در پا ها احساس ضعف دارین ؟ بی هوشی کامل بودین یا اپی درال شدین یا اسپاینال ؟

رزیدنت زنان‌هستین یا تموم شده؟اخه متوحه نشدم اینجا مگه از خودتون صاحب نظرتر هم هس؟

گاهی بله از افراد صاحب نظر تر هم میبینیم که هستن